Menu

Ajax Amsterdam, ELIMINATĂ din Liga Campionilor. Primele patru echipe calificate în play-off

Ajax Amsterdam, ELIMINATĂ din Liga Campionilor. Primele patru echipe calificate în play-off

Liga Campionilor a programat marţi primele patru partide din manşa retur a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. APOEL Nicosia, Dinamo Zagreb, Rapid Viena şi AS Monaco sunt primele calificate în play-off-ul Champions League.

Surpriza serii în Liga Campionilor s-a consemnat la Amsterdam, unde Ajax a pierdut calificarea, în dauna austriecilor de la Rapid Viena. În capitala Austriei scorul a fost egal, 2-2, iar acum Rapid Viena s-a impus cu 3-2. Austriecii au condus cu 2-0 la pauză, au fost egalaţi, 2-2, în minutul 75, dar au marcat golul calificării în minutul 77.
 
Cea mai dramatică dispută a serii a fost însă cea dintre Molde şi Dinamo Zagreb. S-au marcat şase goluri - scor 3-3, s-au acordat trei penalty-uri, toate pentru Molde, dintre care două au fost ratate, şi tot Molde a avut un jucător eliminat. Cu scorul general de 4-4, Dinamo Zagreb merge mai departe, în play-off.
 
Tot graţie golurilor marcate în deplasare s-a calificat şi APOEL Nicosia, după ce a pierdut acasă, 0-1 cu danezii de la Midtjyland. Ciprioţii câştigaseră cu 2-1 în deplasare.
 
Cea mai facilă calificare a obţinut-o AS Monaco, 4-0 cu Young Boys Berna, după 3-1 în Elveţia.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/ajax-amsterdam-eliminata-din-liga-campionilor-primele-patru-echipe-calificate-in-play-off_237047.html

Parteneri