Menu

Meciurile din runda 3 a Ligii Campionilor aduc cateva dueluri interesante

 Noi meciuri sunt programate marți (3 noiembrie) și miercuri (4 noiembrie) în grupele Champions League, în cadrul etapei cu numărul 3. Unele formații au avut un parcurs conform așteptărilor și au acumulat maximul de puncte posibil (Bayern Munchen, Manchester City, Liverpool, Manchester United, FC Barcelona), însă calculele sunt departe de a fi terminate și istoria ne amintește că totul este încă posibil în ceea ce privește calificarea în primăvara europeană.

Citește mai departe:Meciurile din runda 3 a Ligii Campionilor aduc cateva dueluri interesante

Decimata de coronavirus, FCSB a fost eliminata din Europa League. Slovan Liberec a castigat cu 2-0 si merge in play-off

Fara 15 jucatori care au fost testati pozitiv cu virusul COVID-19 si cu un om in minus din minutul 20, dupa eliminarea lui Cana, FCSB nu a mai putut face nimic si a fost eliminata din Europa League de catre Slovan Liberec.

Citește mai departe:Decimata de coronavirus, FCSB a fost eliminata din Europa League. Slovan Liberec a castigat cu...

Eliminată din Ligă, CFR Cluj continuă în Europa League » Ce adversare poate întâlni + șanse mari de a juca direct în play-off!

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României ajunge în Europa League, direct în turul 3 preliminar. 

Citește mai departe:Eliminată din Ligă, CFR Cluj continuă în Europa League » Ce adversare poate întâlni + șanse mari...

Floriana FC - CFR Cluj » Echipa lui Dan Petrescu va juca în deplasare, în Malta, la debutul în Liga Campionilor

CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul spre grupele Champions League: Floriana FC, campioana din Malta. Campioana ultimelor trei sezoane de Liga 1 a fost cap de serie la tragerea la sorți pentru primul tur preliminar.

Citește mai departe:Floriana FC - CFR Cluj » Echipa lui Dan Petrescu va juca în deplasare, în Malta, la debutul în...

Parteneri