Menu

Mircea Lucescu: Steaua este, in momentul de fata, mai puternica decat Ajax

Steaua se va duela cu Ajax in 16-imile Europa League, iar Mircea Lucescu este increzator in ceea ce priveste sansele ros-albastrilor de calificare. "Steaua este, in momentul de fata, mai puternica decat Ajax", a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

"Steaua, in momentul de fata este mai puternica decat Ajax, din ceea ce am vazut eu in meciurile din grupe", a precizat Mircea Lucescu, citat de Digisport.

Despre sansele CFR-ului cu Inter

"Ma uitam la Inter. Niste jucatori normali, nimic deosebit. Ei sunt intr-o transformare, incearca sa-si construiasca o echipa. Au incheiat un ciclu acum doi ani. Eu am incredere mare, am si in CFR. CFR deja a gustat din succesul din Champions League, a simtit ce inseamna, si nu cred ca va avea complexe cu Inter. Si Inter nu trece printr-un moment favorabil", a completat Mircea Lucescu.

In 16-imile Europa League, Steaua se va duela cu Ajax Amsterdam (echipa venita din Champions League), in timp ce campioana CFR Cluj o va intalni pe Inter Milano.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13951330-mircea-lucescu-steaua-este-momentul-fata-mai-puternica-decat-ajax.htm

Parteneri