Menu

Adrian Mihalcea dat afara de la Dinamo. Cine este inlocuitorul ales de PCH

  • Scris de onlinesport.ro
  • Categorie: Fotbal Intern

Dinamo are un nou antrenor dupa demiterea lui Adrian Mihalcea, omul sacrificat in cele din urma pentru rezultatele slabe.

"În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo şi ProgramDDB, care prevede obţinerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului", a anuntat PCH intr-un comunicat pe Facebook.

"Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă. Ne-am făcut partea ca suporteri, am sprijinit şi încurajat echipa în tot acest timp şi o vom face şi de aici înainte", se mai arata in comunicatul suporterilor.

Adrian Mihalcea a preluat-o pe Dinamo la inceputul lunii martie cu putin timp inaintea intreruperii campionatului.

Acesta a apucat sa debuteze abia dupa 13 iunie, cand sezonul de Liga 1 a fost reluat in Liga 1.

O singura victorie a obtinut Mihalcea in mandatul de pe banca lui Dinamo.

Sursa: https://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/dinamo/adrian-mihalcea-dat-afara-de-la-dinamo-cine-este-inlocuitorul-ales-de-pch-nid-139998

Parteneri