Menu

Victor Piturca prezinta drama nestiuta a lui Martin Tudor

Victor Piturca prezinta drama nestiuta a lui Martin Tudor

Fostul selectioner Victor Piturca spune ca fostul sau colaborator Martin Tudor, decedat astazi la varsta de 43 de ani, a trait o drama in secret.

Piturca a afirmat ca Tudor a fost marcat de faptul ca s-a despartit de sotia sa.

"A suferit mult de tot. Are si doi copii, e o drama, un dezastru. Nu vreau sa va spun cum tinea la acesti copii, nici nu pot exprima in cuvinte dragostea lui pentru ei", a spus Piturca pentru Gsp.

Apoi, Piturca a afirmat ca a aflat ca Tudor a suferit un preinfarct si anul trecut.

"Mai devreme insa am vorbit cu Oprita si l-am certat fiindca nu mi-a zis ca Martin Tudor a avut acel preinfarct acum un an. Daca as fi stiut, ii interziceam sa mai fumeze, il trimiteam la medic pentru a se testa mai des. Fuma cam doua pachete pe zi. Tigarile fac mult rau mai ales daca ai boli de inima, de plamani. Plus ca la el s-au adunat si supararile din viata privata", a mai spus Piturca.

Tudor se afla la masa in aceasta dimineata, iar dupa ce s-a ridicat s-a simtit rau. In prezent, trupul sau se afla la autopsie.

Martin Tudor s-a nascut la Avrig, pe 10 iunie 1976. La varsta de 20 de ani a debutat la Jiul Petrosani, iar apoi s-a transferat la Olimpia Satu Mare.

In 1999 a ajuns la Steaua si a fost titular, cu evolutii foarte bune, fiind unul dintre idolii suporterilor. Dupa cei sase ani petrecuti la Steaua, el a mai jucat la CFR Cluj si Universitatea Cluj.

Dupa retragerea din activitate, el a fost antrenor cu portarii, colaborand inclusiv cu Victor Piturca la echipa nationala.

C.S.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/steaua/stiri-steaua/victor-piturca-prezinta-drama-nestiuta-a-lui-martin-tudor-1604205

Parteneri