Menu

Gigi Becali, finanțator FCSB: Noul antrenor este Bogdan Vintilă

Gigi Becali a anunțat, joi seară, că Bogdan Vintilă (47 de ani) este noul antrenor al echipei FCSB. Finanțatorul spune că a contat foarte mult faptul că tehnicianul a lucrat alături de Gheorghe Hagi, potrivit Mediafax,

Mâine (n. red. - vineri), la 10:15, o să vedeți noul antrenor. Nu mai e secret. Bogdan Vintilă este. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat foarte mult că a fost elevul lui Hagi. Vreau să joace filosofia lui Hagi. Așa i-am zis! Antrenament, antrenament, antrenament. Nu mai știu nimic altceva decât antrenament. Așa mi-a zis Hagi, că așa face el. Numai antrenament. Că eu am întrebat dacă face injecție cu fotbal. Nu, face antrenament! Pe majoritatea jucătorilor noștri, Vintilă îi cunoaște de la Viitorul. Am și vorbit cu Tănase înainte, l-am întrebat, a zis că are filosofia lui Hagi. Muncă, muncă, antrenament.", a spus Becali la PRO X, joi seară, după FCSB-Guimaraes 0-0, în play-off-ul Europa League.

FCSB a început sezonul cu Bogdan Andone în funcția de antrenor, însă acesta a demisionat după eșecul cu Alașkert, din Europa League, scor 2-3. În locul său, interimatul a fost asigurat de Vergil Andronache.

În cariera sa, Bogdan Vintilă a fost antrenor secund la Concordia Chiajna, Galatasaray, FC Viitorul, și antrenor principal la FC Viitorul, România U17, FC Voluntari și Metaloglobus.

Citeste mai mult https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-23327226-gigi-becali-finantator-fcsb-noul-antrenor-este-bogdan-vintila.htm

Parteneri