Menu

Laurenţiu Buş a revenit la FC Botoșani

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Intern

Atacantul Laurențiu Buș a semnat în această seară un contract valabil cu FC Botoșani pe o perioadă de doi ani de zile.

Fotbalistul revine la grupare locală după ce a rupt înțelegerea cu Astra Giurgiu care era valabilă până în 2020. Buș a fost anunțat în ultimul moment de oficialii Astrei că nu mai intră în planurile lui Costel Enache și și-a reziliat de comun acord contractul cu giurgiuvenii, renunțând și la o sumă de bani pe care o mai avea de primit.

Laurenţiu Buş a ajuns în urmă cu un la Giurgiu, fiind transferat tot de la FC Botoşani, în schimbul sumei de 50.000 de euro.

Buș va face mâine joncțiunea cu lotul FC Botoșani în capitală iar joi va pleca cu gruparea locală în cantonamentul din Antalya.

Interesant este că Laurențiu Buș a ales să semneze cu FC Botoșani deși mai avea pe masă două oferte avantajoase de la Sepsi și Dunărea Călărași.

În schimb, mijlocașul Alexandru Piftor a fost anunțat de conducerea clubului că nu intră în vederile conducerii tehnice pentru  restul acestui sezon competițional. Tânărul mijlocaș nu va face parte din lotul care va pleca în cantonamentul din Antalya urmând a fi cedat sub formă de împrumut la o echipă de Liga 2.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/67474/laurentiu-bus-a-revenit-la-fc-botosani.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri