Menu

Iordanescu, numit oficial la Gaz Metan: Prima masura blocheaza jucatorul dorit de FCSB

Iordanescu, numit oficial la Gaz Metan: Prima masura blocheaza jucatorul dorit de FCSB

Edi Iordanescu a fost numit oficial in functia de manager general al clubului Gaz Metan Medias, iar prima masura luata de fiul fostului selectioner al Romaniei ii afecteaza pe cei de la FCSB.

Tehnicianul a anuntat la conferinta de presa in care a fost prezentat in noua functie ca nu il va lasa pe Iulian Cristea sa plece la gruparea ilfoveaza decat pe o suma apreciabila.

De notat este si faptul ca jucatorul a intrat in ultimele sase luni de contract cu Mediasul si a semnat deja un acord cu FCSB, acolo unde va ajunge din vara.

"Exista interes pentru mai multi jucatori. Daca putem sa vorbim ceva concret este Cristea, care din vara va fi jucatorul FCSB-ului. Dorim sa ne castigam mai mult respect si sa se stie ca de la Medias nu vor pleca usor jucatori.

In orele urmatoare voi avea o discutie si cu jucatorul, dar daca FCSB nu va face un efort financiar care sa ne multumeasca si sa poata inregimenta jucatorul din aceasta iarna, jucatorul va continua aici pana in vara", a spus Iordanescu, citat de ProSport.

Gigi Becali si Mihai Teja il vor de acum pe Cristea la FCSB, insa nu sunt dispusi sa plateasca prea mult pentru a-l lua de acum.

O suta de mii de euro este suma pusa pe masa de latifundiar, insa medisenii vor cel putin doua sute de mii de euro pentru a renunta la Cristea din iarna.

 

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri