Menu

Probleme serioase pentru Gigi Becali: Masura luata de FRF dupa declaratia controversata a patronului FCSB

Probleme serioase pentru Gigi Becali: Masura luata de FRF dupa declaratia controversata a patronului FCSB

Gigi Becali risca sa fie sanctionat drastic dupa ce a afirmat ca se va retrage daca forul european ii va cere sa infiinteze o sectie de fotbal feminin.

Secretarul general al FRF, Radu Visan, a transmis, vineri, o sesizare Comisiei de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal, in urma declaratiilor domnului George Becali (in calitate de oficial asimilat clubului FCSB) din data de 20 decembrie.

"Prin aceasta se solicita efectuarea verificarilor necesare, prin raportare la dispozitiile art. 52 si art. 54 din Regulamentul Disciplinar al FRF, cu privire la faptele considerate de natura de a afecta imaginea fotbalului si constituie chiar fapte discriminatorii.

Federatia Romana de Fotbal dezaproba total un asemenea comportament si astfel de declaratii (care nu sunt demne de a fi reproduse) despre un sport aflat in continua dezvoltare in tara noastra. Fotbalul feminin cunoaste o crestere impresionanta in ultimii ani, nu doar in Romania, ci si la nivel mondial. Iar obiectivul FRF este ca fotbalul feminin sa devina in cel mai scurt timp sportul feminin de echipa cel mai practicat in Romania.

In acelasi timp, FRF le reaminteste tuturor celor implicati in fenomenul fotbalistic din Romania ca in fotbal discriminarea de orice natura, intoleranta si rasismul nu sunt acceptate", se arata intr-un comunicat al FRF.

Iata declaratia de la care a plecat scandalul:


"Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal", a spus Becali intr-o interventie la ProX.

"Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa il atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei", a continuat acesta

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/becali/stiri-gigi-becali/probleme-serioase-pentru-gigi-becali-masura-luata-de-frf-dupa-declaratia-controversata-a-patronului-fcsb-1543084

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri