Menu

Miriuta a revenit oficial in Liga 1: Iata ce echipa a preluat

Miriuta a revenit oficial in Liga 1: Iata ce echipa a preluat

Vasile Miriuta a revenit oficial in Liga 1, el fiind numit pe banca tehnica a celor de la FC Hermannstadt.

Tenhicianul a recunoscut ca a negociat numai o zi cu sefii formatiei sibiene si a dezvaluit ce obiectiv ambitios are.

"Nu mi-a fost greu sa ajung la o intelegere cu oamenii de aici. Asa suntem noi, ardelenii. Ne-am cunoscut prima data ieri, iar astazi am semnat. Sunt niste oameni minunati, care doresc binele echipei, asa cum il doresc atat eu, cat si toata suflarea din oras, inclusiv jucatorii. Am semnat un contract valabil pana la anul, in vara.

Eu unul imi doresc clasarea pe unul din primele 8 locuri. Jucatorii sunt baieti buni, muncitori. Le-am spus si lor ca o luam de la zero. Chiar au caracter si sunt sigur ca impreuna vom face treaba buna, pentru ca e in interesul tuturor, si al lor mai ales, sa joace foarte bine.

Mai vin un antrenor secund, care e si metodist, un doctor si un kinetoterapeut. In ceea ce priveste lotul, vom vedea in zilele urmatoare. Daca vom mai aduce, trebuie sa aducem ceva mai bun decat avem. Imi trebuie cateva zile sa vedem ce si cum. Am vazut cateva jocuri, mi-am facut o parere, dar orice jucator care ne poate ajuta e bine-venit", a declarat Miriuta.


Postul de antrenor de la Hermannstadt a devenit vacant dupa ce Alexandru Pelici a fost dat afara.

Nou promovata in Liga 1, gruparea sibiana ocupa locul 13 in clasament, cu numai 8 puncte.

M.D.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/liga-1/stiri-liga-i/miriuta-a-revenit-oficial-in-liga-1-iata-ce-echipa-a-preluat-1533257

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri