Menu

Situatie disperata pentru Torje: Omul cu 56 de selectii in nationala Romaniei nu-si gaseste echipa

Situatie disperata pentru Torje: Omul cu 56 de selectii in nationala Romaniei nu-si gaseste echipa

Ajuns la 28 de ani, Gabi Torje traverseaza cel mai dificil moment al carerei, el nereusind sa isi gaseasca echipa de luni bune.

Fostul international roman este in continuare sub contract cu rusii de la Akhmat Grozny, insa conducerea i-a transmis ca nu intra in planurile pentru noul sezon si ca trebuie sa isi caute alt loc in care sa joace.

Torje nu a fost luat nici macar in cantonament, fiind lasat acasa pana cand isi rezolva situatia.

Telekomsport anunta ca impresarul jucatorului testeaza toate pistele in incercarea de a convinge un club sa ii acorde o sansa, numai ca pana acum s-a lovit de refuzuri.

In ceea ce il priveste pe jucator, acesta se antreneaza singur si profita de aceasta vacanta prelungita pe care o are.

31 august este data limita pana la care Torje se poate transfera, in caz contrar el urmand a reveni la Grozny pentru a discuta despre rezilierea contractului.

In prima jumatate a acestui an, Gabi Torje a evoluat la Dinamo, sub forma de imprumut, insa evolutiile sale au fost dezamagitoare.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/nationala-romaniei/stiri-nationala-romaniei/situatie-disperata-pentru-torje-omul-cu-56-de-selectii-in-nationala-romaniei-nu-si-gaseste-echipa-1525031

  • Musafir - himalayan pink salt lamp

    himalayan pink salt lamp I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri