Menu

Liga 1: Prima etapă din play-off şi play-out, amânată de LPF din cauza vremii nefavorabile

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Intern

Partidele din prima etapă a play-off-ului şi play-out-ului Ligii 1 la fotbal, programate la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

"Cluburile ne-au trimis solicitări pentru amânarea acestei etape şi am decis în consecinţă. S-a făcut o hârtie şi s-a decis amânarea acestei etape din cauze excepţionale. Din cauza zăpezii multe din terenuri sunt impracticabile, iar riscul de accidentări pentru jucători este ridicat. Această etapă se amână cu o săptămână. Deci practic play-off-ul şi play-out-ul se vor încheia cu o săptămână mai târziu decât era prevăzut iniţial", a spus Justin Ştefan.

 

Conform programării iniţiale, la acest sfârşit de săptămână trebuiau să se dispute următoarele partide:


Play-off, etapa 1

CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu

FCSB - FC Viitorul

CFR Cluj - CSM Politehnica Iaşi

 

Play-out, etapa 1

FC Botoşani - Juventus Bucureşti

Dinamo Bucureşti - Gaz Metan Mediaş

Concordia Chiajna - Sepsi Sf. Gheorghe

FC Voluntari - ACS Poli Timişoara

 

''În zilele în care era programată iniţial etapa I din play-off, respectiv perioada 03-05 martie 2018, nu se va mai disputa niciun joc. Toate jocurile etapei I din play-off vor fi disputate în locul etapei a 2-a, în aceeaşi configuraţie. Întregul calendar competiţional al play-off-ului este devansat cu o etapă. Play-off-ul se va finaliza în weekendul 19-20 mai 2018, în loc de 12-13 mai cum fusese stabilit iniţial'', potrivit comunicatului LPF.

 

''În zilele în care era programată iniţial etapa I din play-out, respectiv perioada 02-05 martie 2018, nu se va mai disputa niciun joc. Toate jocurile etapei I din play-out vor fi disputate în locul etapei a 2-a, în aceeaşi configuraţie. Calendarul competiţional până la etapa a IX-a inclusiv, este devansat cu o etapă. Etapa a 10-a a play-out-ului se va disputa în perioada 15-17 mai 2018, urmând ca restul etapelor rămase de disputat să fie jucate conform programării iniţiale'', informează Liga Profesionistă de Fotbal.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/66084/liga-1-prima-etapa-din-play-off-si-play-out-amanata-de-lpf-din-cauza-vremii-nefavorabile.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri