Menu

Scenariu incredibil! Gigi Becali, implicat la o echipă din Liga 2 » Noul antrenor, aprobat de patronul FCSB

Scenariu incredibil! Gigi Becali, implicat la o echipă din Liga 2 » Noul antrenor, aprobat de patronul FCSB

Mijlocașul Paul Szecui (17 ani) a fost primul jucător de care FCSB s-a dspărțit în această iarnă, după ce roș-albaștrii au optat pentru un împrumut al fotbalistului la Academica Clinceni.

Gruparea ilfoveană are în lot alți trei jucători împrumutați de la FCSB (Toma Niga, Gabriel Simion şi Vlad Mihalcea), iar Prosport anunță că după despărțirea de antrenorul Erik Lincar, Gigi Becali s-ar implica și în numirea noului principal de la Clinceni.

Academica a apelat la despărțirea de mai mulți jucători cu exeperiență și salarii mari, pentru a evita problemele financiare, iar obiectivul din această perioadă de mercato este împrumutul mai multor fotbaliști tineri de la echipele din Liga 1.

Noul antrenor este Ilie Poenaru, iar secunzii lui vor fi Curelea și Ferfelea. 

Academica Clinceni este ocupanta locului 6 în clasament ligii secunde, cu 35 de puncte după 21 de etape. Ilfovenii sunt la 7 puncte de Chindia Târgoviște, echipa aflată pe loc de baraj.

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/scenariu-incredibil-gigi-becali-implicat-la-o-echipa-din-liga-2-noul-antrenor-aprobat-de-patronul-fcsb-529245.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri