Menu

CSU Craiova a adus un jucător de la Inter Milano! Jucătorul a evoluat într-un meci cu Bayern Munchen

CSU Craiova a adus un jucător de la Inter Milano! Jucătorul a evoluat într-un meci cu Bayern Munchen

CS U Craiova este una dintre candidatele la titlu, alături de FCSB și CFR Cluj. Oltenii caută să se întărească serios pentru a putea duce această luptă la titlu până spre finalul campionatului.

Azi, CS U Craiova a anunțat pe site-ul oficial că tocmai ce a reușit să-l transfere pe Răzvan Popa, fostul jucător al lui Inter. În ultimii 4 ani a jucat în Italia, dar și în Spania, la Real Zaragoza. În acest sezon a evoluat la Burgos

Fundașul central de 20 de ani a fost cumpărat de Inter în schimbul a 250.000 de euro în 2013, însă anul trecut a fost vândut la Zaragoza pentru 100.000 de euro. Venit la Craiova liber de contract, Răzvan Popa a semnat pentru 5 ani. Jucătorul a debutat în Liga 1 la doar 15 ani, când a învins-o pe Dinamo cu Sportul Studențesc.

"Acum se întoarce în țară, după modelul Mitriță, dornic să se remarce în fața suporterilor olteni și în fața selecționerului Contra. Asta pentru că, la 1.90 metri, poate evolua atât fundaș central, cât și mijlocaș la închidere. În ciuda experienței considerabile la formații cu nume din Europa, Răzvan are doar 20 de ani", anunță site-ul oficial al lui CS U Craiova.

Răzvan Popa a evoluat pentru Inter în amicale cu Bayern Munchen și PSG. A fost pe bancă la partidele din Serie A cu Sampdoria și Verona. 

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-craiova-a-adus-un-jucator-de-la-inter-milano-jucatorul-a-evoluat-intr-un-meci-cu-bayern-munchen-523720.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri