Menu

Renaște Rapid! Primarul Sectorului 1 a făcut anunțul: Am stabilit conducerea și vom lua sigur mărcile și palmaresul! Ne batem cu Steaua în Liga a 4-a » Primele 4 nume mari din club

Renaște Rapid! Primarul Sectorului 1 a făcut anunțul: Am stabilit conducerea și vom lua sigur mărcile și palmaresul! Ne batem cu Steaua în Liga a 4-a » Primele 4 nume mari din club

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a dezvăluit cum va arăta noul Rapid, care va cumpăra în toamnă și mărcile și palmaresul echipei aflate în faliment.

Acesta a declarat că Marius Măldărășanu va fi noul antrenor, iar din conducere vor face parte Pancu, D. Niculae și Burcă vor face parte din conducere. În plus, noul Rapid se va înscrie în Liga a 4-a.

"Așa cum am promis, din noua echipă de conducere a clubului de fotbal fac parte numai rapidiști. Daniel Niculae va fi președintele clubului, Daniel Pancu, director tehnic, Marius Măldărășanu, antrenor, iar Ovidiu Burcă va director general sau manager. Îi vom prezenta pe toți oficial în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Primărie în 21 august.

Am discutat cu AFC și Mișcarea, dar nu ne-am înțeles. Pretențiile erau mari și nu avea rost. Am înființat o nouă entitate sportivă care va folosi mărcile și sigla FC Rapid. Am semnat și contractul de închiriere a mărcilor cu societatea în insolvență, acesta este valabil până la licitația care va avea loc în toamnă. Atunci vom cumpăra mărcile și palmaresul și totul va fi în regulă.

Am vorbit la AMFB, acum se fac toate procedurile, cu acte și tot ce este nevoie. Vom juca în Liga a IV-a, la fel ca echipa celor de la Clubul Sportiv al Armatei", a spus Tudorache pentru Agerpres.

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/renaste-rapid-primarul-sectorului-1-a-facut-anuntul-am-stabilit-conducerea-si-vom-lua-sigur-marcile-si-palmaresul-ne-batem-cu-steaua-in-liga-a-4-a-primele-4-nume-mari-din-club-518097.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri