Menu

Încă o conferință antologică a lui Hagi » Atac dur la Becali și FRF + o propunere inedită: Ce să faci, frate? Ne-a stricat vara! Totul a fost programat și plătit

Încă o conferință antologică a lui Hagi » Atac dur la Becali și FRF + o propunere inedită: Ce să faci, frate? Ne-a stricat vara! Totul a fost programat și plătit

După 0-0 cu FC Voluntari, Gică Hagi a avut o conferință de presă incendiară. Printre altele, managerul Viitorului l-a atacat pe finul său, Gigi Becali, pentru că patronul stelist a încercat să câștige titlul la TAS.

"Finul meu s-a supărat pe mine, că el e el și nu mai e altul ca el. Uite că a sărit «hopa Mitică» și a luat campionatul. Te-ai supărat? Ce să fac dacă n-ai fost în stare să câștigi? Ce să faci, frate? La banii pe care i-ai băgat, la ce echipă ai și la ce fotbal joci... Dar să fie sănătos! Îl las să vorbească doar cu voi de acum înainte.

O să mă duc să vorbesc când termin cu cei care nu m-am felicitat. Stau cu ei și după aceea o să îi dau un telefon. Dar să nu mă aștepte. El e cu drumul lui, eu cu al meu. Îi urez succes. Ne-a stricat vara când s-a dus la TAS. A fost o comedie. S-au gândit frumos și au zis «Hai să stricăm». A fost frumos făcută. A fost programată și plătită!", a spus Hagi la conferință de presă.

ATAC LA FRF

După ce Mircea Lucescu, 72 de ani, a fost numit seleecționer al Turciei, Gică Hagi i-a criticat pe șefii FRF.

"Românilor, scularea. Se duc toți înainte! Nea Mircea a plecat. Pentru noi nu era bun. S-a dus la alții. Trebuia să vină la noi, să îi dăm banii, să îl plătim.

A venit Cristina Neagu și ați sărit toți. Cum s-o plătim atât pe Cristina Neagu? Ea e cea mai bună din lume. Un milion nu contează. E mult s-o plăteșit pe Cristina Neagu? Ați văzut cât s-a plătit pe Neymar", a spus Hagi la conferința de presă.

3.000.000 €este salariu primit de Lucescu la naționala Turicie

"Bani din pariuri la centrele de copii și juniori"

Hagi a cerut și ca o parte din banii obținuți din pariuri să fie investiți în centrele de copii și juniori.

"Vă dau eu o idee. În România, din pariuri se strâng taxe de 1 miliard de euro. Cât înseamnă 10%? Faceți lege. 10% din pariuri să fie investiți în Centrele de Copii și Juniori", a adăugat Hagi.

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/inca-o-conferinta-antologica-a-lui-hagi-atac-dur-la-becali-si-frf-o-propunere-inedita-ce-sa-faci-frate-ne-a-stricat-vara-totul-a-fost-programat-si-platit-518000.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri