Menu

Măcinat de accidentări, un fost atacant al lui Dinamo se retrage la numai 29 de ani: Am pus stop, e mai bine așa » Recunoaște implicarea mafiei pariurilor în fotbal

Măcinat de accidentări, un fost atacant al lui Dinamo se retrage la numai 29 de ani: Am pus stop, e mai bine așa » Recunoaște implicarea mafiei pariurilor în fotbal

Liviu Ganea, fosta mare speranță a lui Dinamo, a anunțat astăzi că a luat decizia de a se retrage din fotbalul profesionist, la doar 29 de ani, din cauza problemelor musculare cu care s-a confruntat în ultimii ani. 

"Am decis că e mai bine și așa. Am avut și anumite probleme medicale, am decis că e mai bine să mă opresc. Am avut probleme musculare, care au început în perioada în care jucam la CFR Cluj.

Am avut probleme care au tot recidivat, iar toate cluburile erau reticente dacă să mă mai transfer sau nu. Nu am vrut să mai trădez încrederea oamenilor, să vin să joc cinci etape și apoi să mă accidentez iar. Așa că am pus stop, e mai bine așa", a declarat Liviu Ganea. 

20615166 10154560175847172 1688095275 o
*Liviu Ganea, astăzi, în studio-ul TV Digi Sport, după ce a făcut anunțul retragerii

Liviu Ganea a început fotbalul la Dinamo. A evoluat pentru "satelitul" câinilor, după care a fost promovat la prima echipă, unde a făcut parte din lotul care a cucerit ultimul titlu. În tricoul "câinilor", unde a fost legitimat între 2005 și 2011, Liviu Ganea a înscris de 11 ori în 55 meciuri.

"Ganezul" a fost însă în repetate rânduri împrumutat la diverse echipe din Liga 1 sau liga secundă: a mai evoluat pentru CS Otopeni, Astra Ploiești, CFR Cluj, Concordia Chiajna, FC Brașov, CSM Poli Iași și Academica Clinceni.

A evoluat pentru naționalele U17, U19 și U21, bifând și un meci în naționala mare.

Fostul atacant al lui Dinamo a tras un semnal de alarmă cu privire la problemele financiare din fotbalul românesc și recunoaște că mafia pariurilor și-a extins tentaculele și în fotbalul autohton. 

"Sunt probleme grave în fotbal. La Brașov am luat trei salarii în 12 luni.  Referitor la pariuri, am auzit și eu că s-ar întâmpla așa ceva pe la liga doua. Am auzit și am și citit prin ziare", a mai spus Ganea, la TV Digi Sport. 

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/macinat-de-accidentari-un-fost-atacant-al-lui-dinamo-se-retrage-la-numai-29-de-ani-am-pus-stop-e-mai-bine-asa-recunoaste-implicarea-mafiei-pariurilor-in-fotbal-517441.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri