Menu

FRF a numit un nou selectioner la nationala U18 a Romaniei

FRF a numit un nou selectioner la nationala U18 a Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a numit un nou selectioner la nationala de juniori sub 18 ani.

Florin Bratu, fostul atacant al celor de la Dinamo, a preluat aceasta reprezentativa, el anuntand ca obiectivul este promovarea tinerilor.

"Este o mare provocare a inceputului de cariera dupa ce am avut un start foarte bun cu fosta mea echipa de club, acolo unde am obtinut titlul si Supercupa Romaniei cu Dinamo U19. Cand a aparut aceasta propunere, nu puteam refuza, deoarece in cadrul Federatiei Romane de Fotbal ma pot dezvolta din punct de vedere profesional alaturi de oameni pe care-i cunosc foarte bine.

Obiectivul nostru este acela de a incerca sa aducem in prim-plan cat mai multi tineri de valoare si sa-i pregatim cat mai bine pentru tot ceea ce inseamna viitorul lor fotbalistic. Cunosc deja atmosfera, dar si pe unii dintre jucatori, deoarece am putut colabora cu ei in calitatea mea de ambasador al echipei nationale U18 inainte de a deveni selectioner", a declarat Florin Bratu FRF.

Fostul dinamovist va colabora la nationala cu un fost stelist, Dorin Goian urmand a face parte din staff-ul nationalei U18.

M.D.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/frf/nationala/frf-a-numit-un-nou-selectioner-la-nationala-u18-a-romaniei-1472996

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri