Menu

Viitorul - Voluntari 0-1 în SUPERCUPA ROMANIEI. C. Lazăr a marcat golul victoriei VIDEO

Viitorul - Voluntari 0-1 în SUPERCUPA ROMANIEI. C. Lazăr a marcat golul victoriei VIDEO

FC Voluntari a câștigat, duminică, Supercupa României, după ce s-a impus în fața Viitorului, scor 1-0, pe Stadionul Municipal din Botoșani. 
 
Voluntari a deschis scorul în minutul 12, după ce Costin Lazăr a reluat cu capul din apropierea porții o centrare venită de pe dreapta de la Marinescu. Viitorul a încercat în mai multe rânduri să egaleze, dar șuturile lui Nedelcu au trecut de fiecare dată peste poartă. Viitorul și-a făcut misiunea și mai grea în minutul 32, când Vână a făcut un fault la mijlocul terenului și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. După revenirea de la cabine, elevii Viitorului au mai avut ocazii importante de a marca, dar Țâru și Benzar n-au nimerit spațiul porții lui Balauru.
 
VIITORUL - VOLUNTARI 0-1 (0-1) A marcat: C. LAZĂR  '12.
Viitorul: Rîmniceanu - Dumitraş (Benzar 46), Ţîru, Boli, Ganea - Lopez, Nedelcu (Herea 71), Vînă - Măţan, Chiţu (Casap 46), Cicâldău.
Voluntari: Balauru - Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte - Lazăr, Răuţă - Deac (Ivanovici 71), Marinescu, Olteanu (Pârcălabu 83) - Bălan (Căpăţână 90).

 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/viitorul-voluntari-supercupa-romaniei-live-video-online-stream-digi-sport-dolce-sport-sport-ro_365573.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri