Menu

Viitorul se teme de verdictul de la TAS: Regulamentul poate fi interpretat! Judecătorii nu sunt oameni de sport

analisi grafici opzioni binarie Viitorul se teme de verdictul de la TAS: Regulamentul poate fi interpretat! Judecătorii nu sunt oameni de sport

plataforma opciones financieras Stock trading patterns investopedia Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la binäre optionen gratis Viitorul, a vorbit despre procesul la opzioni binarie vietate in francia TAS cu roberto di stefano opzioni binarie FCSB și a spune că se teme de felul în care va fi judecat cazul.

"Pentru noi nu este niciun dubiu. Viitorul este campioana României. Cum poate un club al cărui președinte este membru în Comitetul Executiv și care a votat acest regulament (n.r. Valeriu Argăseală, președinte FCSB), să conteste clasamentul?

Steaua s-a luptat la titlu în acest format timp de două sezoane. Și abia acum a început să conteste regulamentul. Specialiștii în drept și în drept sportiv susțin că regulamentul este explicit.

Problema este că cei trei judecători de la TAS nu sunt oameni de sport. Există temerea că ar putea lua o decizie strict în litera regulamentului, care poate fi interpretat dacă nu se studiază apărarile cu mare atenție. Am această temere.

TAS a prelungit termenul pentru predarea dosarelor până pe 10 iulie. Judecătorilor le rămâne o zi să studieze apărările. Și e puțin. Sper să aibă posibilitatea de a le analiza în detaliu", a spus Bivolaru la TV Sport ro.

testosterone women dosage Tribunalul Sportiv de la Lausanne va da verdictul în acest caz pe 12 iulie, cu 2 zile înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile UCL.

 

opzioni binarie spam Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viitorul-se-teme-de-verdictul-de-la-tas-regulamentul-poate-fi-interpretat-judecatorii-nu-sunt-oameni-de-sport-515277.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

trade operazioni binarie 0 binary options trading signals login opzioni binarie teoria restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri