Menu

Lobont a semnat cu Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Bogdan Lobont isi doreste sa redevina portarul numarul 1 al echipei nationale. Goalkeeper-ul spera ca prin transferul sau in Romania sa castige lupta cu Dani Coman, portarul Rapidului. "Primul meci al echipei nationale este abia pe 7 februarie. Ma gandesc sa reintru in circuitul echipei nationale. Depinde doar de mine daca voi reusi sa ma impun."

Cristi Borcea, care a sosit in aceasta dupa-amiaza din vacanta, a confirmat finalizarea transferului definitiv al lui Bogdan Lobont la Dinamo, desi Fiorentina dorea initial doar un imprumut. Directorul executiv al "cainilor" a spus ca "Mircea Rednic mai cauta un varf, un brazilian foarte bun", adaugand ca se bazeaza pe promisiunile Clubului Sportiv pentru a juca in Liga pe "Dinamo": "Ne dorim foarte mult sa jucam pe stadionul nostru in Liga. Daca nu se va putea vom lua in calcul si posibilitatea de a juca in tara

Cristi Borcea l-a felicitat pe Victor Becali pentru ca a reusit sa il readuca pe Bogdan Lobont la Dinamo. "Am spus la ultima conferinta de presa ca Victor Becali este condamnat sa il aduca pe Lobont la Dinamo. Sunt bucuros ca il avem langa noi si cu el vom fi mai puternici. Vom fi pregatiti din toate punctele de vedere si suntem pregatiti sa invingem in Ghencea", a spus Cristi Borcea.

Conferinta de presa in cadrul careia a fost prezentat Bogdan Lobont a luat sfarsit la ora 16.48. Portarul a venit la conferinta de presa purtand pe cap o sapca ce avea insemnele lui Dinamo si la gat un fular alb-rosu. Lobont a declarat ca "sunt bucuros de aceasta decizie. Am ocazia sa joc pentru o echipa mare. Cel mai mult ne dorim sa avem un drum lung in Europa, sa mentinem aceasta distanta fata de principalele rivale si sa avem o evolutie cat mai reusita in Liga Campionilor".

Parteneri