Menu

Stiri: Rapid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern


Tot conform site-ului stelisti.ro, finantatorul Stelei a marturisit ca a vrut sa faca o oferta de 800.000 de euro pentru atacantul giulestean, dar si-a dat seama ca George Copos nu ar fi scapat niciodata din mana un asemenea jucator. Daca ce a spus Becali este adevarat, atunci pe Buga il asteapta o perioada mai agitata in Giulesti, pentru ca fanii rapidisti nu pot agrea aceasta legatura extrasportiva dintre el si patronul rivalilor din Ghencea.


Ionel Ganea nu a fost primit cu bratele deschise de toti jucatorii Rapidului. Chiar daca toti au declarat ca venirea atacantului va fi benefica pentru echipa, unii dintre elevii lui Razvan Lucescu l-au avertizat pe antrenor ca transferul „ganezului“ poate strica atmosfera. Fostul atacant al lui Dinamo le-a dat apa la moara contestatarilor prin atitudinea afisata la venirea in Giulesti, unde a inceput sa dea sfaturi in stanga si in dreapta.

Fanii rapidisti au tot mai multe motive de ingrijorare in ceea ce priveste atmosfera din Giulesti. Pe langa eterna si fascinanta sursa de scandal reprezentata de George Copos, acum mai exista si Ionel Ganea, cel care, atunci cand a plecat din Soseaua Stefan cel Mare, i-a facut pe dinamovisti sa exclame ca au scapat de un certaret. Sunt putine echipele la care Ganea nu s-a certat ori cu antrenorul, ori cu coechipierii, astfel ca unii dintre jucatorii Rapidului si-au exprimat indoiala vizavi de utilitatea transferului inca de cand tranzactia era doar un proiect. Ei l-au avertizat pe Razvan Lucescu de faptul ca va aparea o tensiune suplimentara in vestiar, dar tehnicianul nu a putut decat sa ia act de parerea lor, intrucat Ganea era dorit de patronul Copos.

Temerile giulestenilor au inceput sa prinda temei imediat dupa venirea „ganezului“. Prima data, Ganea l-a pus la punct chiar pe Copos, spunand ca strategiile acestuia de negociere nu au nici un succes in fata lui: „Poate ca domnul Copos face ce vrea el cu altii, dar cu mine nu ii merge!”. Atacantul si-a sfatuit, apoi, colegii sa se concentreze pe viitor, pentru ca nu conteaza ce performante au avut in sezonul trecut: „Sa nu traim din amintiri! Ce, eu traiesc din amintirea golului inscris in poarta Angliei la Mondialul din Franta?!!“. Principalii vizati de discursul lui Ganea au fost Buga si Maldarasanu. Cel din urma, care isi vede pusa in pericol pozitia de lider al jucatorilor rapidisti, a replicat: „Ganea sa isi vada mai bine de treburile lui!”. Ganea si Maldarasanu (foto) par, in acest moment, doua sabii in aceeasi teaca. Cum „ganezul“ este favoritul patronului, este foarte probabil ca Malda sa plece de la Rapid inainte de startul sezonului de primavara.

Parteneri