Menu

Stiri: Rapid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Ionuţ Stancu, colegul de camerã al lui Dani Coman în cantonamente, nu a rãmas indiferent la declaraţia lui managerului general al Stelei, care, pentr a-şi motiva jucãtorul, a spus cã Cernea este cel mai bun portar din Liga I.

"Cernea cel mai bun portar? De ce? S-a lãsat Coman sau s-a accidentat? Dani e portarul echipei naţionale şi cu siguranţã e cel mai bun portar din ţarã. Când o sã se transfere Coman poate va fi Cernea, dacã nu va fi Edel".


La şedinţa de pregãtire din aceastã dimineaţã a lotului rapidist, sub comanda lui Rãzvan Lucescu şi deschisã presei, ex-piteşteanul Emil Dicã a comentat suma la care a fost evaluat goal-keeper-ul Rapidului, Dani Coman, în cazul unui transfer în strãinãtate, declarând:

"Dani e portarul numãrul 1 din România şi meritã 3,5 milioane de euro, cât s-a cerut pe el. M-aş bucura pentru el dacã s-ar transfera la o echipã mare din Europa, dar mi-aş dori sã îl am în continuare coleg".

Mijlocaşul rapidist s-a arãtat optimist în legãtura cu şansele grupãrii din Grant de a prinde un loc în Liga Campionilor, dar şi de a câştiga Cupa României:
"Suntem la doar trei puncte de locul doi, putem sã sperãm sã terminãm returul pe poziţia secundã. Cât despre Cupa României, dacã am câştigat-o anul trecut, de ce n-am câştiga-o şi anul ãsta?".


Mijlocaşul armean Artavazd Karamyan a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, cã în proporţie de 99 la sutã nu va mai evolua din retur la Rapid, urmând sã accepte oferta clubului Poli Timişoara sau a unor grupãri din strãinãtate.
"Am discutat de o sutã de ori cu cei de la Rapid, nu mai am ce sã mai vorbesc. Eu zic cã în proporţie de 99 la sutã nu voi mai juca la Rapid", a spus mijlocaşul, care a fost prezent, miercuri la prânz, la baza sportivã "Pro Rapid", unde a discutat aproximativ 20 de minute cu directorul general Constantin Zotta.

Jucãtorul armean a recunoscut cã principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, i-a fãcut o ofertã de 970.000 de euro pentru un contract valabil trei ani şi jumãtate. "Este adevãrat, dar nu mai vreau. Nu pot sã spun cã mã nemulţumeşte, dar vreau sã joc în strãinãtate. Eu nu am nimic cu nimeni, dar o sã fac ce vreau eu", a adãugat fotbalistul armean.

Artavazd Karamyan a menţionat cã are o ofertã mult mai mare din strãinãtate decât cea primitã de la Rapid. "Sunt oferte de la Hamburg şi Livorno, aştept un rãspuns de la ei. Mie mi-ar plãcea mai mult campionatul italian, dar eu am jucat mai bine împotriva echipelor germane. Sã vedem cum o sã fie norocul meu", a precizat Karamyan.

Parteneri