Menu

Stiri: Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Ieri , au fost prezenati  Alexandru Bãlţoi şi Iulian Tamaş sunt noile achiziţii de la FC Argeş. Cei doi foşti dinamovişti au fost convinşi de insisistentele lui Dorinel Munteanu, chiar dacã echipa riscã retrogradarea. Alexandru Bãlţoi, 24 de ani a semnat cu FC Argeş un contract valabil pânã în varã. "A fost o ofertã bunã, nu putem sã o refuz. Şi în al doilea rând când un antrenor te sunã şi este interesat, banii nu mai au importanţã", a declarat Bãlţoi.


„Puriul” a precizat cã Dinamo îşi doreşte neapãrat un atacant, însã aducerea lui Sambegou Bangoura, de la Stoke City, nu mai este o prioritate pentru roş-albi. "În legãturã cu Bangoura, ni s-a transmis suma de transfer definitv a atacantului şi rãmîne ca noi sã luãm o decizie. Nu este singurul jucãtor cu care am discutat, mai sînt doi atacanţi şi dintre ei vom alegesoluţia cea mai bunã", a încheiat Rednic.


Noul jucator , Sergiu Homei a fost transferat in aceasta iarna de la formatia ungara Sopron. Evolueaza pe postul de fundas dreapta si a participat astazi la primul antrenament al "cainilor rosii". "Colegii sunt cumsecade. Nu-i cunoscusem pana acum decat pe Niculescu si Danciulescu, pentru ca ei sunt vedetele echipei. Cred ca ma voi integra destul de repede, nu cred ca vor fi probleme daca voi munci. Sper sa iau campionatul cu Dinamo si sa avem un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA".

Noul caine  a afirmat ca este bucuros ca o sa imbrace tricolul rosu in acest retur.  Acum sunt caine rosu!" a declarat amuzat letonul Smirnovs, dupa antrenamentul din aceasta dimineata cu Dinamo. "Sper sa castigam titlul, suntem 90% campioni. Stiam multe despre Dinamo si celelalte doua echipe romanesti mai cunoscute, Rapid si Steaua", a spus fundasul.


Noua achizitie a lui Dinamo, Vojislav Vranjkovici, nu se teme de confruntarea din primavara europeana cu Benfica Lisabona: "Nu trebuie sa ne fie teama. Pînã la urmã, Dinamo e cea mai mare echipã din România. Ce, nu poate sã treacã de Benfica? Poate, cu tupeu, cu un joc bun, cu sacrificiu şi cu bãgat piciorul tare la minge. Dacã toatã echipa merge, n-avem de ce sã nu sperãm cã-i vom elimina?", spune increzator Vranjkovici.

Parteneri