Menu

Stiri: Rapid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern


"S-a aşezat în genunchi dupã un meci pierdut în final cum ştim numai noi şi mi-a spus: "domnule Copos, cea mai mare bucurie pentru mine este sã mai prind în viaţã un titlu câştigat de Rapid"...

Patronul giuleştenilor a spus cã s-a simţit obligat sã câştige un titlu cu Rapid şi crede cã cel mai mare merit pentru cel de-al doilea campionat câştigat de alb-vişinii în 1999 îl are Mircea Lucescu.


Giulestenii nu au reluat inca pregatirile. O vor face pe 12 ianuarie, dar la Pro Rapid e deja agitatie. Nigerianul Dino Eze, un fotbalist de 22 de ani care a evoluat ultima oara la echipa bulgara Lokomotiv Plovdiv, s-a antrenat inca din primele zile ale anului 2007 la baza de pregatire a giulestenilor si asteapta decizia lui Razvan Lucescu privind eventualul sau transfer.

Eze a fost testat in toamna si de Dinamo si, pe moment, Mircea Rednic a fost multumit de randamentul sau. Din cauze mai putin cunoscute, insa, transferul a cazut, la data respectiva spunandu-se ca fotbalistul are probleme cu actele, informeaza Romania Libera.

Parteneri