Menu

Stiri: Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Unul dintre actionarii „cainiilor”Vasile Turcu isi face planuri mari in anul 2007 si crede ca Dinamo va putea oferi salarii de nivel european. In viziunea actionarului, finala Cupei UEFA si trecerea grupelor Ligii Campionilor nu sunt obstacole prea mari pentru Dinamo. "Daca ne vom califica in Liga, fotbalistii de la Dinamo ar putea castiga 500.000 - 600.000 de euro. 2007 va fi anul lui Dinamo! Vrem sa jucam finala Cupei UEFA si apoi nu doar sa intram in Liga, ci sa trecem si de grupe!", a spus Turcu.


Mai multe echipe din Peninsula doresc sa isi asigure serviciile lui Bogdan Lobont. Conducatorii de la Genoa au tatonat "terenul" pentru aducerea portarului roman, mai ales ca acum, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, a dobandit statutul de jucator comunitar. Mai nou, si cei de la Sampdoria si-au manifestat intereseul sa-l achizitioneze pe Lobont, mai ales ca suma de 800.000 de euro care ar trebui sa fie achitata Fiorentinei nu ar fi un obstacol prea mare.


Viitoarea adversara a „cainilor „Benfica Lisabona, are un palmares impresionant. ACEASTA a  cucerit 31 de titluri de campioana, 24 de cupe ale Portugaliei si 2 Cupe ale Campionilor. Eusebio este cel mai important jucator care a evoluat pentru Benfica, o echipa care a facut istorie in fotbalul european. Intrebat despre echipa antrenata de Rednic, Fernando Santos a spus ca istoriile celor doua echipe se aseamana. "Stim ca si Dinamo este o echipã de traditie in Romania. A cucerit de multe ori titlul de campioana deci istoriile noastre se aseamana".

Parteneri