Menu

Stiri: Rapid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern


Mai sunt 4 zile si contractul armeanului ii expira.  Desi, nimeni din conducerea visniilor nu l-a cautat , acesta doreste sa ramana la Rapid. Tehnicianul Rãzvan Lucescu sperã sã se bazeze pe Karamian şi în retur, dar acest lucru este posibil doar dacã armeanul acceptã contractul de 120.000 de euro oferit de George Copos. Ultima rundã de negocieri între conducerea Rapidului şi mijlocaş a avut loc luni searã, iar şansele prelungirii întelegerii au crescut, informeazã Realitatea TV. În ultimul an de contract la Rapid, Artiom Karamian a avut un contract de 60.000 de euro. Fotbalistul armean a considerat insuficientã nouã ofertã a clubului, 120.000 de euro plus o primã de instalare, şi a intrat în discuţii cu Dinamo.
 
Tratativele cu rivalii din Ştefan cel Mare l-au deranjat însã pe George Copos, care l-a fãcut trãdãtor pe fotbalist. Totuşi, Karamian nu crede cã George Copos a spus-o cu rãutate.

Karamian le cere ajutorul inclusiv suporterilor rapidişti pentru a continua în Giuleşti.
"Suporterii sã vorbeascã cu cineva, sã facã ceva sã rãmân la Rapid, pentru cã singur eu nu pot. E greu", a spus Karamian.


Mijlocaşul Rapidului, Valentin Negru, a spus, joi, pentru NewsIn, cã ar agrea un transfer la Unirea Urziceni, unde l-ar avea din nou ca antrenor pe Dan Petrescu, cu care a mai lucrat atât la Sportul, cât şi în Giuleşti.

"Sunt discuţii în ceea ce priveşte transferul meu la Urziceni. Şanse existã ca sã evoluez din retur pentru Unirea, dar, mai întîi, cluburile trebuie sã se înţeleagã şi apoi îmi voi expune şi eu pretenţiile financiare", a spus jucãtorul în vârstã de 24 de ani.

"Doresc sã lucrez din nou cu Dan Petrescu. Pentru mine ar conta foarte mult sã colaborez din nou cu el", a adãugat fotbalistul care îşi petrece Sãrbãtorile de iarnã împreunã cu fostul sãu coleg de la Rapid, Daniel Niculae.

Negru a mai colaborat cu Dan Petrescu în perioada în care acesta a pregãtit Sportul Studenţesc şi Rapid, în sezonul 2003-2004. Fotbalistul a ajuns în Giuleşti în pauza competiţionalã a aceluiaşi sezon, o datã cu antrenorul Dan Petrescu.

Parteneri