Menu

Circ la OTV

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Suparat pe faptul ca l-a facut mincinos , presedintele Ligii a inceput sa-l incrimineze pe Becali. “ Intai fura si dupa aia se duce sa construiasca biserici”.  Acesta nu a omis sa faca referire si la jocul de carti, o pasiune a celor doi oameni de fotbal. «  Personal l-am  prins trisand la carti. Triseaza rau, este un trisor de calibru. M-a facut si pe mine si pe altii. «  Acuzele grave nu se opresc aici.

Tot Dragomir a insinuat ca Becali este responabil de faptul ca  fratii Camataru sunt la puscarie.  «Am vazut cum a luat bani cu imprumut de la camatari,  acuma , ca sa nu-i mai dea inapoi , i-a bagat la puscarie» . A mai afirmat si despre modul in care latifundirul din Pipera a ajuns sa fie patronul Stelei. Mitica s-a autodenuntat. “ l-am ajutat sa fure Steaua”. “ Intai a dat bani cu imprumut , dupa care  I-a santajat pe Paunesu .  A luat cele mai importante documente si nu le a mai inapoiat. Asa a devenit el patron». 

 Lezat de afrmatiile lui Becali , Mitica a inceput cu jignirile.»  Daca nu eram eu , acuma  erai un nimeni . Nu ai citit in  viata ta 2 carti, esti un analfabet. Nu stii decat sa trisezi, altceva nu stii sa faci». Nu a fost uitat nici VICTOR PITURCA. «  L-ai demis pe Piturca ca sa nu ii mai dai bani, ca avea salariu prea mare »

Parteneri