Menu

Vacantele Rapidistiolor

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Moldo se afla impreuna cu sotia sa, Elena, si cei doi copii, Gianluca si Francesca, care au calatorit peste 6.500 de kilometri pentru a ajunge in exotica zona din Oceanul Indian.
„Am putin timp sa stau alaturi de familie, asa ca o sa profit din plin. Chiar daca drumul a fost obositor, ne vom distra. Aveam nevoie sa evadez din Romania, dupa un an greu, obositor. Sper sa fiu sanatos in 2007 si sa jucam in grupele Ligii Campionilor”, ne-a declarat „Moldo-gol”, care are o avere estimata la aproximativ 10 milioane de euro.

Pe 26 decembrie 2004, mai multe paradisuri turistice din Oceanul Indian, printre care si o parte din Insulele Maldive, au fost lovite de tsunami. „N-are de ce sa-mi fie frica. Niciodata nu ma gandesc la nenorociri”, a comentat atacantul giulestean.

Plaja printre „canguri”
Dupa cinci luni grele la Rapid, Ryan Griffiths a ales sa mearga acasa, in Australia. El crede ca familia sa il va ajuta sa depaseasca momentul slab pe care il traverseaza. „Vreau sa-mi limpezesc mintea. Imi vad rar rudele, asa ca Sarbatorile sunt un moment propice. Voi face plaja, ma voi plimba si voi pescui”, a declarat jucatorul de la Antipozi.

Mijlocasul rapidist Costin Lazar a ales sa petreaca in Tunisia. El crede ca merita din plin aceasta vacanta. „Sunt incantat ca voi fi, pentru cateva zile, alaturi de sotia mea. Ne vom bucura de caldura. Frig vom avea destul cand vom reveni in tara”, a spus Lazar.

Pe continentul african a ales sa plece si portarul Edel Apoula. Jucatorul rapidist a plecat acasa, in Camerun, pentru a-si reintalni familia.

Danut Coman si Ionut Mazilu raman in Romania, desi preturile din statiunile montane sunt mult mai piperate decat un sejur exotic.

Parteneri