Menu

Raducioiu revine la Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern
Conducatorii dinamovisti au fost incantati de venirea acestuia si l au primit cu bratele deschise pe Florin Raducioiu, fiind convinsi ca va fi liantul perfect intre echipa si conducere:

"Sunt extrem de bucuros, am copilarit cu el. A venit din toata inima, m-am bucurat foarte mult cand a declarat ca nu poate veni decat la Dinamo. E un lucru extraordinar sa-l avem printre noi si usor-usor, sper sa se obisnuiasca cu atmosfera din Romania", a declarat Cristi Borcea.

"Florin va fi manager sportiv, va fi liantul intre probleme vestiarului si conducerea executiva. Dinamo respecta traditia, si readuce acasa un roman care a scris istorie pentru fotbalul romanesc", a adaugat Cornel Dinu.

Impresarul VITCOR BECALI  a declarat ca sansele ca Lobont sa vina la Dinamo sunt destul de mari, insa trebuie ca Dinamo sa ajunga la un acord cu Fiorentina pentru a-l putea aduce pe goal-keeper: "Exista sanse ca Lobont sa vina la Dinamo, discutiile sunt avansate. El vrea sa vina, dar trebuie sa se puna de acord cluburile. E important si pentru el si pentru Dinamo sa vina", a spus impresarul.

Danciu-gol a semnat cu Dinamo un contract valabil pânã în 2010. Atacantul şi-a pus semnãtura pe contract in 30 de secunde, dupã spusele lui Cristi Borcea. "Eu sînt bucuros cã voi continua la Dinamo. Din partea mea nu au fost nici un fel de probleme, şi eu, şi Claudiu ne simţim foarte bine în Ştefan cel Mare. Faptul cã am fost solicitaţi sã ne prelungim contractele, este un semn de apreciere."

Marin Condescu, presedintele Pandurilor Targu Jiu, a declarat la Tv Sport ca transferul lui Vojislav Vranjkovici a picat pentru ca Pacurar nu a mai ajuns la Pandurii. "In cadrul conventiei fiecare club avea de indeplinit o serie de obligatii. Noi, pana joi la ora 12.00, sa-l convingem pe Vranjkovici sa ajunga la clubul Dinamo, iar Pacurar sa ajunga la noi. Noi ne-am indeplinit obligatia. Dinamovistii nu si-au indeplinit-o si aveau doua optiuni: ori ne achitau o suma de bani, ori transgferul pica. N-am primit nici un raspuns si nefiind constransi financiar am incheiat orice fel de negocieri."

Parteneri