Menu

Stiri: Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern


Fostul atacant , Ionel Ganea a declarat ca motivul pentru care nu mai putea continua la Dinamo este ca a fost mintit, si a negat ca ar fi renuntat la contract pentru ca la Rapid ar fi primit mai multi bani: "La mine nu conteaza banii, tot romanul trebuie sa inteleaga asta. O data mintit, cu mine e greu sa mai lucrezi. Eu nu mai am incredere.

Cu antrenorii nu am avut nici o problema, sincer. Lui Mircea Rednic vreau sa-i multumesc pentru sansa pe care mi-a acordat-o si pentru ca a dorit sa lucram impreuna. Probabil ca odata o sa ma revansez fata de el.

Daca ar fi fost alta situatie, probabil as fi dorit sa-mi inchei cariera la Dinamo. Dar acum sunt 100% al Rapidului", a spus atacantul.

Mijlocasul Catalin Munteanu spune ca nu a fost anuntat de membrii conducerii dinamoviste sau de antrenorul Mircea Rednic ca nu mai e nevoie de serviciile sale la echipa: "Nu am stiut nimic pana aseara, m-a sunat nea Giovanni si mi-a spus ca cei de la Dinamo nu mai au nevoie de mine. Ma surprinde si pe mine decizia delor de la Dinamo in conditiile in care eu am dat totul pentru aceasta echipa. Nu vreau sa vorbesc acum despre Rapid", a declarat mijlocasul.


Cristi Borcea a tinut sa ii raspunda lui Ionel Ganea, dupa ce atacantul l-a catalogat drept nesimtit. Directorul executiv al ros-albilor a facut si o comparatie intre cuplul N&D si Ganea. El a declarat la Info Pro:"Danciulescu si Niculescu au avut oferte cu mult mai mari decat ar putea sa isi imagineze Ionel Ganea si au ramas la Dinamo. Nici nu stiu de ce a mai venit la Dinamo acest jucator daca el s-a dat drept rapidist convins!"


Cristi Borcea a declarat ca Dinamo va achizitionat inca un portar, dupa plecarile lui Gaev si Moss. Principala tinta a "cainilor" este Bogdan Lobont, insa directorul executiv al formatiei ros-albe spune ca Fiorentina nu vrea sa-i dea drumul goal-keeper-ului: "Lobont mai are contract inca patru ani cu italienii. Va fi foarte greu sa-l aducem, sunt inca trei echipe care il vor, si Fiorentina nu vrea sa-i dea drumul. Patronul lor este unul dintre cei mai bogati oameni din Italia".


In cadrul unei conferinte de presa , Cristi Borcea l-a prezentat oficial pe Silviu Balace care  a semnat pe trei ani si jumatate cu Dinamo, fiind, dupa Vranjkovici, a doua achizitie a "cainilor" in pauza competitionala. Fostul capitan al lui Poli Timisoara crede ca fanii "cainilor" il vor accepta, pentru ca: "imi voi da sufletul pentru Dinamo".

Cristi Borcea a declarat  "Este jucãtorul pe care l-a dorit enorm Mircea Rednic. Suntem foarte bucuroşi cã am reuşit acest transfer şi sperãm sã îşi termine cariera aici. Aveam nevoie de Bãlace şi îi dorim succes."
Noul jucator dinamovist era incantat de noua sa echipa.: "Sunt foarte mãgulit de aprecierile domnului Borcea. Cred cã orice jucãtor din ţarã sau din strãinãtate îşi doreşte sã joace în Liga Campionilor şi la Dinamo va fi posibil acest lucru"

"Nedved din Banat' a semnat azi cu liderul Ligii 1. Fostul capitan al lui Poli Timisoara s-a înţeles cu oficialii lui Dinamo pentru o perioadã de 3 ani şi jumatate. Bãnãţenii vor primi 300.000 de euro. “Era unul dintre cei mai ofertati jucatori ai nostri si am considerat ca putem sa îl lasam sa plece la mai bine”, a declarat vicepresedintele lui Poli, Emil Rosianu

Patronul celor de pe Bega  Marian Iancu considerã cã Bãlace şi-a fãcut treaba în cadrul clubului. "Va trebui sã gãsim pe cineva la fel sau mai bun decât Bãlace, dar care sã dea totul. Bãlace şi-a fãcut treaba în cadrul echipei, dar avea nevoie de un nou «challenge» pentru a se relansa la 27-28 de ani", a completat Iancu, care considerã cã mijlocaşul dinamovist nu va fi primit cu ostilitate de galeria bãnãţeanã.

Iancu a menţionat cã Emeghara şi Pleşan nu vor pãrãsi echipa în aceastã iarnã. "Toate echipele mari din România şi-au manifestat disponibilitatea de a-l achiziţiona pe Emeghara, dar nu cred cã se va întâmpla în aceastã iarnã. Pleşan nici el nu este transferabil, la fel ca şi încã cinci, şase, şapte jucãtori care au format coloana vertebralã a acestei echipe", a completat patronul clubului Poli.
Marian Iancu a precizat cã îşi doreşte ca preşedintele clubului FCM Bacãu, Gheorghe Chivorchian, sã îşi intre în atribuţii la Poli Timişoara începând din ianuarie 2007.


Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, pentru site-ul dinamomania.net, cã fundaşul dreapta al formaţiei ungare FC Sopron, Sergiu Homei, a semnat un contract cu gruparea "alb-roşie".
"Astãzi a semnat şi fundaşul dreapta Sergiu Homei", a spus Rednic.
Sergiu Homei, în vârstã de 19 ani, are 1,83 metri şi 78 de kilograme.


Referitor la rezilierea contractului mijlocaşului Cãtãlin Munteanu, Rednic a afirmat cã acesta s-a realizat de comun acord. "Cãtãlin Munteanu nu putea sã joace pe bandã. A fost o dorinţã reciprocã, a noastrã şi a lui. Pentru cã el pe bandã nu putea sã joace, iar pe zona centralã sunt deja trei pe postul ãla, Vranjkovici, Denis Şerban, Adrian Cristea", a adãugat Rednic.

Parteneri