Menu

Stiri: Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

 

Danciulescu
Danciulescu

"Cred ca Ionel Ganea o sa ramana la Dinamo si situatia lui o sa fie rezolvata. Intre noi, atacantii, nu este nicio problema. Ne intelegem foarte bine, ca dovada si rezultatele pe care Dinamo le-a inregistrat in acest sezon."

 Ionel Ganea (foto) este nemultumit la Dinamo. Desi, in acest tur a marcat peste 9 goluri, acesta este nemultumit in privinta banilor, care crede ca a fost mintit in vara, atunci cand a semnat contractul.

Ganea
GaneaSurse apropiate clubului afirmã cã, în varã, cînd atacantul de 33 de ani a semnat cu roş-albii, Borcea i-a promis cã pe lîngã salariul stagional, de 180.000 de euro, va avea şi un bonus de 70.000 de euro, dacã echipa cîştigã titlul şi se calificã în grupele Champions League. Iar zilele trecute i s-ar fi transmis cã acea promisiune nu va mai fi onoratã. De aici dezamãgirea lui Ganea. Atacantul nu a mai vrut sã dezvolte ieri subiectul, şi el, şi acţionarii precizînd cã situaţia se va clarifica sãptãmîna viitoare. Şefii afirmã cã atacantul nu va pleca în iarnã de la Dinamo: “Are contract ferm pînã în varã cel puţin. Este plãtit la zi. Nu cred sã-i dea altã echipã din ţarã banii care îi ia în Ştefan cel Mare. Numai din prime s-au cîştigat în ultimele luni 80.000 de dolari. Plus cã au 5.000 de dolari pentru un succes cu Tottenham. Ganea o încearcã, dar nu e cazul”.


Directorul executiv al cainilor, Cristi Borcea a primit la Gala Fotbalului Romanesc premiul de cel mai bun conducator al anului. Premiul i-a fost inmanat de presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Directorul executiv al ros-albilor a declarat ca "este un premiu care dovedeste inca o data ca Dinamo este cel mai bun club in acest an. Acest premiu ne obliga foarte mult. Le multumesc colegilor si tuturor celor care se ocupa de destinele clubului Dinamo."

Parteneri