Menu

Stiri: Steaua

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

La finalul partidei terminate de Steaua la egalitate la Craiova, managerul Stelei l-a felicitat pe antrenorul Universitatii Craiova, Stefan Stoica. "Ai facut treaba buna, bravo. Ne-ai omorat". MM a explicat, apoi, relatia sa cu tehnicianul oltenilor. "Am avut o relatie foarte buna, suntem prieteni si se vede ca el a reuit sa le insufle copiilor de la Craiova dorinta de a castiga", a adaugat oficialul Stelei. Stefan Stoica a fost "secundul" lui Oleg Protasov pe vremea cand tehnicianul rus antrena Steaua.


Tricoul purtat duminicã de cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi, în meciul cu Universitatea Craiova, a fost rupt la finalul partidei de fanii echipei oltene, care au ales sã îşi exprime prin acest gest ostilitatea faţã de fotbalistul din Ghencea, informeaza NewsIn.

Cãpitanii Mirel Rãdoi şi Dorel Stoica au fãcut schimb de tricouri, la finalul partidei Universitatea Craiova-Steaua, cei doi fiind vechi prieteni din vremea când evoluau împreunã, la gruparea din Turnu Severin, în liga a III-a. În momentul în care Stoica a plecat sã salute galeria Universitãţii, câţiva suporteri au observat cã acesta ţinea în mânã tricoul lui Rãdoi şi i-au cerut cu vehemenţã cãpitanului craiovean sã îl arunce în tribunã. Dorel Stoica s-a conformat şi, odatã ajuns în mana ultraşilor olteni, tricoul lui Rãdoi a fost sfâşiat de aceştia în câtva secunde.

Rugat sã comenteze ostilitatea publicului craiovean faţã de cãpitanul Stelei, managerul echipei din Ghencea, Mihai Stoica, a declarat: "Chiar dacã este oltean, ostilitatea faţã de Rãdoi e normalã, pentru cã el este un simbol al acestei echipe şi se confundã cu Steaua".

Parteneri