Menu

Analiza: Universitatea - Steaua 0-0

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Banel Nicolita este lovit cu capul de catre Velcovici. Stelistul cade fulgerat la pamant, dar arbitrul nu acorda nimic. Este doar aruncare de la margine pentru oaspeti (3) , sansa  mare pentru Univeristatea. Actiune de atac pe flancul drept, centrare in careu, Cernea respinge gresit pana la Baird, dar sutul acestuia este blocat de Goian (4).

Actiune a lui Velcovici pe flancul stang, acesta patrunde in careu, dar este blocat de interventia lui Goian, care acorda corner. Lovitura de colt ramane fara rezultat (20).
Lovitura de colt pentru Steaua. Executa Cristocea, iar mingea este deviata peste. Din nou corner, fara rezultat insa 45.

Partea a doua  a inceput cu Coman  care este deschis pe partea stanga, avanseaza, reuseste sutul, insa executia este slaba. Mingea trece mult pe langa poarta lui Bornescu
In minutul 60 faza grea pentru portarul oltean, care iese gresit la minge in fata lui Thereau. Bornescu se descurca in cele din urma. Dupa ce primeste doua cartonase galbene in aceeasi faza, Velcovici este eliminat in minutul 70. Pana la sfarsitul meciului oltenii au mai pierdut un om. Dorel Stoica este eliminat pentru al doilea galben. Inca un scor alb si campionatul este deja accontat de caini.

Cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi, crede cã partida a fost influenţatã negativ de antijocul gazdelor. "În şapte ani de fotbal n-am vãzut aşa ceva. Am vãzut o altã echipã Universitatea Craiova pe casete, o echipã care joacã", a spus Rãdoi, care crede cã Steaua şi-a luat adio de la locul întîi. "Astãzi s-a încheiat, trebuie sã ne concentrãm pentru locul al doilea. Am rãmas cu un gust amar. Venim dupã trei zile de la un meci de Liga Campionilor şi am constatat cã în România sîntem jos de tot, trageri de timp, antifotbal", a continuat cãpitanul Stelei.

Parteneri