Menu

Stiri: Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern


Deşi directorul executiv Cristian Borcea afirma cã Dinamo nu se va despãrţi de nici un jucãtor important în iarnã şi, din contra, va mai aduce fotbalişti pentru a-şi întãri lotul, se pare cã pe adresa clubului au sosit mai multe oferte deosebit de interesante pentru doi dintre fundaşii echipei.

Pe lângã interesul deja cunoscut al cluburilor AS Roma şi Juventus Torino pentru fundaşul central Radu Ştefan, se pare şi cã fundaşul stânga, Cristian Pulhac, este dorit de douã dintre formaţiile calificate deja în optimile de finalã ale Ligii Campionilor, Internazionale Milano şi Bayern Munchen.

Cristian Pulhac, jucãtor cotat de echipele care îl doresc la aproximativ 2.500.000 de euro, are 22 de ani şi a evoluat cu mici excepţii numai la Dinamo Bucureşti sau Dinamo II Bucureşti, el mai având apariţii pasagere şi pe la Dinamo Poiana Câmpina sau Sportul Studenţesc.

Atât Internazionale Milano cât şi Bayern Munchen sunt formaţii care au probleme pe postul de fundaş stânga, la Bayern ne existând o rezervã concretã pentru internaţionalul Phillipe Lahm în timp ce Inter ar dori sã renunţe la Francesco Coco şi sa-l achiziţioneze pe Cristian Pulhac ca rezervã a campionul mondial Fabio Grosso, în condiţiile în care Nicolas Andres Burdisso sau Maxwell pot fi folosiţi şi pe alte posturi în afarã de cel de fundaş stânga.
Un alt fundas , Radu Ştefan a atras atenţia cluburilor italiene AS Roma şi Juventus Torino.


Atacantul Alex Baltoi, care a fost imprumutat de Dinamo la Otelul Galati pentru sezonul 2006-2007, a fost anuntat ca nu mai este nevoie de serviciile sale la gruparea de pe Dunare, oficialii clubului luand deja legatura cu impresarii jucatorului pentru incetarea colaborarii.

"Am incasat o singura prima in sezonul de toamna, ceea ce nu mi se pare deloc normal. Consider ca mai am de primit bani", a declarat Baltoi.

Marius Stan, directorul general al Otelului, a spus insa ca jucatorul nu putea primi bani pe care nu ii merita: "L-am platit pentru perioada in care era accidentat, dar nu poate incasa bonusuri nemeritate. La fel s-a intamplat si cu Stelea".


Tehnicianul cainilor , Mircea Rednic i-a raspuns extrem de dur lui Sorin Cartu dupa ce acesta a declarat ca Puriul trei ani a fost ca acidul de baterie: pe unde a antrenat a ars iarba. "Am gresit. Domnul Cartu nu e omul lui Netoiu, e papusa lui Netoiu, ca acelea de la Teatrul Tandarica! Ba vine, ba pleaca. Ba e sanatos, ba e bolnav. Cartu sa nu ma invete pe mine cu cati atacanti sa joc. Am folosit trei atacanti si l-am batut cand era la Timisoara, am folosit doi atacanti si l-am batut acum."


Dinamovistii sunt buni de plata. Suporterii cainilor vor trebui sa plateasca daunele produsele in avionul cu care au calatorit.
Compania aeriana Blue Air, prin intermediul careia s-au deplasat suporterii dinamovisti la Bruges, a remis un comunicat in care se precizeaza valoarea pagubelor produse de fanii "cainilor", pagube care urmeaza sa fie suportate in intregime de Liga Suporterilor, clubul Dinamo dezicandu-se de actiunile acestora:
"Pe durata zborului, un grup de suporteri mai turbulenti, aflati între rândurile 16 si 22 ale avionului, s-au manifestat din ce în ce mai violent verbal fata de echipajul de însotitoare de cabina. Evenimentele au degenerat ulterior, in manifestari de violenta fizica, mai exact suporterii aflati in aceasta zona «s-au batut ca chiorii», distrugand scaunele, iluminatoarele, vestele de salvare aflate sub scaune, lovind cu obiecte si cu pumnii protectiile din material plastic ale hublourilor", valoarea pagubelor cifrandu-se "in cuantum aproximativ de 200.000 euro.
In încheiere, dorim sa va aducem la cunostinta ca, referitor la acest incident, nu s-au facut presiuni de niciun fel din partea Clubului de Fotbal Dinamo Bucuresti", se mai mentioneaza in comunicatul companiei aeriene prejudiciate.

Parteneri