Menu

Stiri: Dinamo

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Unul dintre actionarii cainilor era ingrijorat de faptul ca  tot mai putin spectatori se afla in tribune, etapa de etapa. La ultimul meci din acest an au fost prezenti  doar 6000 de suporteri. Cristi Borcea a deplâns situaţia şi i-a rugat pe fani să umple stadionul la meciul cu Bayer Leverkusen. "Pentru a avea un stadion arhiplin, trebuia să cîştigăm meciul cu Ceahlăul! Avem nevoie de suporteri pentru că se vede cînd aceştia sunt alături de noi!" Totuşi, Borcea a găsit explicaţia pentru care stadionul Dinamo nu este niciodată plin. "Ne vin amenzi de la UEFA din cauza comportamentului anumitor suporteri şi eu, ca părtinte, nu mi-aş lăsa copilul la stadion! Trebuie sa o terminăm cu aceşti suporteri care fac ce fac pe stadioane! Ar trebui să nu mai aibă voie la meciuri!"
Unul dintre marcatori, atacantul Ionel Dănciulescu,  cel care a deschis scorul in STEFAN CEL MARE a afirmat ca oricand poate evolua si din  postura de mijlocaş. Căpitanul "cîinilor" spune că se împacă şi cu această postură. "Dacă e nevoie, joc şi ca fundaş central! E adevărat că am înscris deşi am jucat ceva mai retras, însă nu m-a deranjat prea tare. Joc acolo unde îmi spune antrenorul şi unde are nevoie de mine", a spus Ionel Dănciulescu. Dinamovistul a înscris 8 goluri pentru roş-albi in campionat.


 

BorceaCristi Borcea (foto) a rabufnit. Acesta era intrigat la sfarsitul meciului  de brigada de arbitrii deoarece nu au  acordat o lovitura de la 11 metri  . "Este incredibil! Este cel de-al optulea penalty neacordat! Ce trebuie acum, să ne rupem picioarele? O să ajung ca Gino să intru în teren după arbitri şi să-i alerg!", a spus directorul executiv al roş-albilor.
A mai facut referire  si despre Niculescu :”Claudiu Niculescu poate să părăsească Dinamo in schimbul a 600.000 de dolari, dar numai în străinătate. I-am dat o hartie care atestă acest lucru. Totuşi, nu cred ca Niculescu va pleca în iarnă. 90% rămîne la Dinamo".
Cristi Borcea s-a aratat contrariat atunci cand a aflat ca cei de la Blue Air au spus ca suporterii dinamovisti au produs pagube in valoare de 200.000 de dolari. Directorul executiv al ros-albilor a declarat la Recursul Etapei: "Nu costa toate scaunele alea la un loc 200.000 de dolari! Nu cred! Cum sa coste atat? E regretabil ca s-a intamplat asa ceva! Noi nu avem nici o legatura cu ce s-a intamplat!" Borcea a mai spus ca Dinamo nu trebuie sa aiba de suferit din cauza suporterilor, criticand comportamentul acestora. "Totusi, nu trebuie generalizat. Au fost doar patru suporteri. Nu galeria dinamovista e cea mai rea! Uitati-va la galeria Stelei care a maturat o peluza la meciul cu noi din etapa a opta!"

Parteneri