Menu

Stiri: Steaua

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

BecaliPatronul Stelei Gigi Becali (foto) nu crede că Poli Timişoara este capabilă să se implice în lupta pentru locul secund. ”Este mai greu să lupte ei pentru locul doi sau trei, acestea sînt ocupate de Steaua şi Rapid. Locurile 1, 2 şi 3 sînt ocupate, Poli poate juca la locurile 4, 5, să joace în cupele europene, să fie mulţumiţi. Vreau să termine Rapid pe trei, m-aş bucura mai mult decît dacă ar termina CFR Cluj, pentru că ţin la bucureştenii mei", a declarat Becali.

 

Singura care  crede  că  ar putea sa ii incurce ar fi doar Dinamo se va califica mai departe în Cupa UEFA, în timp ce Rapid va rata primăvara europeană. "Dinamo este ca şi calificată. Eu nici nu mă uit la meciurile lor, că nu mă interesează, ci doar la cele din campionat, pentru că ţin cu adversarii lor", a spus Becali.

 

Tehnicianul stelist a afirmat, la conferinţa de presă, că a discutat cu portarul Cernea şi că nu se pune problema ca el să plece de la Steaua. După partida de la Madrid, cu Real, portarul Stelei a afirmat că nu va mai fi prin «zonă» din iarnă, gîndindu-se să plece de la Steaua.

 


Antrenorul Stelei a jucat cu trei atacanţi. ”Am exersat acest sistem şi în vară. Thereau şi-a făcut datoria azi, Vali Badea cu Standard, Dică cu Dinamo Kiev. Sînt jucători valoroşi şi este bine că avem soluţii", a spus Olăroiu. "În iarnă vom încerca să aducem jucători care să facă faţă la nivel înalt", a spus Olăroiu, care a comentat şi evoluţia lui Rădoi: "Evoluţia lui Rădoi a fost bună, avînd în vedere că a fost primul meci ca titular. El mai are de lucru, nu are o formă sportivă maximă, dar compensează prin experienţă".

 


Primăria sectorului 1 a început demontarea dalelor din faţa casei lui Gigi Becali, din cartierul Aviatorilor, anunţă Realitatea TV. După ce şeful ANAF, Sebastian Bodu, a spus că va declanşa o serie de cercetări privind modul în care Gigi Becali a înregistrat o creşetere substanţială a averii în ultimul an, patronul Stelei a intrat în conflict şi cu Andrei Chiliman, primarul sectorului 1. ”Domeniul public intră în administrarea primăriei. Nu poate să facă oricine ce vrea muşchiuleţul lui”, susţine Chiliman. Primăria a dat un ultimatum lui Becali pentru refacerea bordurilor din faţa imobilului aflat pe Aleea Alexandru, care a expirat astăzi.
Pentru această clădire de patrimoniu, situată în centrul capitalei, Becali a plătit şapte milioane de dolari. Fosta vilă a industriaşului interbelic Max Auschmit, principalul sponsor al regelui Carol al II-lea şi al principalelor partide politice, a intrat în posesia patronului clubului Steaua în vara acestui an.
Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, a avut un conflict şi cu şeful Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, căruia i-a dezafectat un local aflat în parcul Herăstrău

 


OlaroiuOlaroiu (foto) s-a declarat mulţumit de prestaţia francezului Cyril Thereau, autor al două goluri în meciul câştigat de Steaua cu 3-0 contra Jiului Petroşani. "Thereau si-a facut datoria astazi, Vali Badea cu Standard si Dica impotriva lui Dinamo Kiev. Ei sunt jucatori valorosi si este bine ca avem mai multe solutii pentru atac", a precizat antrenorul Stelei.

 

Cosmin Olaroiu a afirmat ca, pentru Steaua, cele doua etape in plus care se vor mai disputa in acest an nu reprezinta un avantaj. "Cele doua etape in plus nu sunt binevenite, nici pentru noi si cred ca nici pentru celelalte echipe. Eu cred ca normal era sa fie o perioada de transferuri de care sa profite echipele", a spus tehnicianul Stelei.

 


La finalul partidei cîştigate de Steaua în faţa Jiului, scor 3-0, Gigi Becali nu era mulţumit de jocul echipei. "Nu sînt mulţumit, dar e normal după programul încărcat pe care l-a avut echipa", a spus patronul Stelei. "Este bine că am terminat turul pe locul doi, deşi mie nu-mi place să fiu al doilea", a continuat Becali.

Gigi Becali spune că Dinamo este aproape campioană. "Va fi foarte greu să o mai ajungem pe Dinamo. Ar trebui să piardă patru meciuri, iar noi să cîştigăm totul. Este foarte greu, aproape imposibil. Mi-e frică să nu ne mai încurcăm noi iar diferenţa să crească şi mai mult", a spus patronul Stelei.

 


 

 

Parteneri