Menu

Analiza: FC National - FC Arges 0-2

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Dupa rusinea din fata stelistilor, bancarii doreau sa obtina un egal, sau de ce nu, o victorie in fata pitestenilor, dar au plecat inca o data fara nici un punct si deja lucrurile pentru ei se complica.

Inaintea meciului ,catva spectatori de la tribuna  au fisat un banner. Cei 5 au fost prezenti la reality show-ul difuzat în primãvarã de Prima TV "Strãini de fotbal". Bannere-ul era adresat antrenorului Ion Vlãdoiu, pe care scria : "Vom fi mereu alãturi de dumneavoastrã", in semn de multumire si respect  pentru ce au facut pentru ei si ca nu il vor uita  niciodata.

O prima ocazie la poarta lui FC Arges, cu Florentin Dumitru care nu a reusit sa reia spre poarta(7). 7 minute mai tarziu Ciprian Tanasa inscrie, profitand de o eroare de marcaj a apararii Nationalului, deschizand scorul in PARCUL CU PLATANI. Pitestenii sunt periculosti. acelasi Tanasa iroseste o  centrare de pe partea dreapta a lui Bilasco. (19).

Partea a doua incepe cu golul argesenilor. Combinatie Tanasa - Nastasie, ultimul reusind sa inscrie pe langa Nae din interiorul careului. Ocaziile incep sa apara la poarta Nationalului. Nationalul este in colaps, Tanasa avand o ocazie imensa de a face 3-0 (48), contraatac FC Arges, insa sutul din afara careului al lui Tanasa este deviat in corner (54),  iar O alta ocazie importanta a pitestenilor este irosita de Nastasie, singur la 7 metri de poarta, a carui lovitura de cap trece peste buturile lui Nae (60). Bazzi este eliminat de Salomir, dupa un fault in postura de ultim aparator, pitestenii ramanand in 10 (89).  Dorinel a mai castigat un meci si incepe sa faca minuni la ARGES.

Dupa meci, cel mai suparat a fost antrenorul bancarilor,” Ion Vladoiu  care spera ca LPF sa hotarasca amânarea celor doua etape din retur programate în luna decembrie. “Ma rog la Dumnezeu sa ninga, sa înghete tot, ca sa nu jucam decât în primavara! Am un lot subtirel, dar daca vor mai veni jucatori în iarna, veti vedea o alta fata a echipei în retur”, a dezvaluit “Charlie”. In primele partide din returul campionatului, gruparea din Cotroceni urmeaza sa întâlneasca Dinamo si Rapid.   

Antrenorul echipei din Parcul cu Platani, Jean Vladoiu,  era extrem de mâhnit la finalul partidei de aseara. “Charlie” nu crede ca echipa sa mai poate evita retrogradarea. “Ne-am resemnat. Nu mai putem evita picajul în Liga a II-a. Daca se considera ca eu sunt cauza, sunt dispus sa plec. Cred însa ca adevarata problema este la jucatori. Nu suntem în stare sa punem în practica ceea ce exersam la antrenamente”, a spus tehnicianul în vârsta de 38 de ani.

La partida de aseara a asistat si patronul giulestenilor, George Copos. Acesta a avut o discutie în contradictoriu cu un grup de fani ai gruparii din Cotroceni, care l-a acuzat ca i-a luat pe Griffiths si Sapunaru, motiv pentru care FC National va retrograda. “Ati luat doua milioane de dolari pe ei, de ce n-ati cumparat alti jucatori?”, a fost raspunsul lui Copos.

Parteneri