Menu

Analiza: Otelul - Gloria 1-1

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Partida de la Galati a inceput in forta, fiecare echipa atacand poarta adversa. Primele actiuni periculoase apartin Gloriei, pe partea stanga, prin Sepsi(2), ca peste 10 minute ocazie importanta pentru Marginean, care a sutat peste poarta Otelului din interiorul careului, dupa o greseala in apararea gazdelor.

Prima mare ocazie a meciului apartine Gloriei. In minutul 17 Negrean rateaza din 5 metri , nereusind sa deschida scorul.. Sutul lui Jula este respins de Negrean, Otelul cerand penalty la interventia atacantului Gloriei(43), iar 2 minute mai tarziu galatenii deschid scorul. Emil Jula deschide scorul, reluand in plasa o centrare de pe dreapta a lui Gado.

Repriza secunda debuteaza cu ocazia buna de egalare pentru Gloria. Radu Marginean a trimis de putin pe langa poarta, la o gafa a lui Craciun. Minutul 72 a adus emotii pentru bistriteni. Ocazie imensa a Otelului prin Daniel Stan, care de la 20 metri nu gaseste spatiul portii parasite de Albut. Ultimele 5 minute ale jocului au adus  fericirea in tabara LORDULUI . Bad salveaza inca o data Bistrita, printr-o reusita din mijlocul careului galatean.


La sfarsitul meciului cel mai afectat de catre rezultat a fost MARIUS STAN. Presedintele Otelului,  s-a aratat dezamagit de rezultatul de pe tabela. “E pacat de baietii astia, pentru ca au muncit mult! Am luat un gol stupid si n-am câstigat decât un punct. Dar fotbalul nu e întotdeauna drept”, a spus Marius Stan. De partea cealalta, vicepresedintele Gloriei, Ioan Horoba, a declarat: “Ma bucur pentru ca am câstigat un punct si am rupt traditia conform careia Gloria nu se întorcea niciodata cu punct de la Galati”.


Dupa încheierea partidei dintre Otelul Galati si Gloria Bistrita, presedintele gruparii de pe Dunare, Marius Stan, a declarat ca centralul jocului i-a spus la pauza ca trebuia sa elimine un jucator al Gloriei. “Teodor Craciunescu mi-a spus si dupa prima repriza, la cabine, ca trebuia sa-i dea al doilea galben lui Paduretu. Asta e însa. Nu putem sa spunem ca am pierdut punctele din cauza arbitrajului”, a declarat mai-marele galatean.

Parteneri