Menu

Analiza: Dinamo - Otelul 3-0

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Dinamovistii incep tare, vrand sa demonstreze adevarata lor valoare. Şut Cristea de la marginea careului mare. Mingea trece mult peste poartã(12). 2 minute mai tarziu Cristea a înscris cu un şut la colţul lung. Oaspeţii susţin cã a fost fault în atac, dar reluarile TV nu prea le dau dreptate. Şut Niculescu de la peste 30 de metri, din loviturã liberã. Portarul oaspeţilor boxeazã în faţã.(24). La un contact mai dur , CATALIN MUNTEANU s  a accidentat  si acesta a fost trimis la ambulanţã pentru a primi îngrijir medicale.

Repriza secunda incepe cu Radu Ştefan care  intervine extraordinar în faţa lui Daniel Stan, scãpat singur cu Gaev. Loviturã liberã executatã foarte bine de Niculescu. Vâtcã are o intervenţie foarte bunã şi respinge în corne (56). Tot el inscrie 10 minute mai tarziu .Profita de ezitarea unui fundas advers si trage fara preluare la coltul lung.  Otelarii raman in 10 cu un sfert de ora inaintea meciului. Cel care primeste este Baciu.   Acesta l a oprit pe Cl. Niculescu doar cu preţul unui fault. Loviturã liberã de la 16 metri, perpendicular pe poartã, fara rezultat insa.In ultimul minut al meciului Dãnciulescu înscrie cu latul, în poarta goalã, dupã o pasã idealã primitã de la Mendy.

Mircea Rednic a fost nevoit sã facã douã schimbãri încã din prima reprizã. Cãtãlin Munteanu a pãrãsit terenul cu o plagã deschisã la gamba stîngã şi a ajuns direct la spital. Ze Kalanga are o leziume muscularã la piciorul drept, Mircea Rednic vorbind chiar de o rupturã.
Claudiu Niculescu a acuzat şi el dureri la genunchiul stîng şi a fost înlocuit cu Mendy. Pulhac s-a resimţit, el intrînd în teren accidentat.

Mircea Rednic este mulţumit de jocul echipei sale. "A fost un meci dificil, în special în prima reprizã. Am întîlnit o echipã bine aşezatã, care ne-a pus probleme pe contraatac. Am avut şi ghinion, Cãtãlin Munteanu a ajuns la spital, Ze Kalanga are rupturã", a declarat antrenorul dinamovist.
Mircea Rednic nu a vrut sã-i rãspundã lui Gigi Neţoiu. "Nu comentez, pentru cã nu este un antrenor. Sigur, mã doare cînd aud asemenea lucruri, a fost o sãptãmînã mai grea, dar jucãtorii au demonstrat cã au valoare", a spus Rednic.

Fostul antrenor al "cainilor", Florin Marin, a laudat prestatia dinamovistilor. Intrebat daca el considera ca la Dinamo este criza, actualul antrenor al Ceahlaului Piatra Neamt a spus: "Dinamo este campioana de toamna. Dupa cum decurg lucrurile, punctele pe care le au in avans sunt greu de recuperat. Cum se poate spune ca sunt in criza, ca nu au rezultate?" Florin Marin a laudat Dinamo. In schimb, Gigi Netoiu a criticat din temelii campania de transferuri din aceasta vara preconizand ca abia acum se va vedea ca Dinamo nu a luat jucatori de valoare.

Parteneri