Menu

Stiri: Rapid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

„Secundul” lui Rãzvan Lucescu, Marian Rada, a primit avertisment şi a fost amendat cu 2.000 de RON pentru eliminarea din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 7-0 pentru alb-vişinii.

Prezenţa patronului rapidist, George Copos, la meciul din optimile Cupei României, Rapid - U.Craiova 1 - 0, a stârnit diverse reacţii din partea jucãtorilor rapidişti.
În timp ce cãpitanul Vasile Maftei crede cã nu mai este valabilã superstiţia conform cãreia giuleştenii pierd când sunt susţinuţi în tribunã de George Copos, Ionuţ Rada l-a contrazis.
"A fost domnul Copos la meci? Înseamã cã de aia am bãtut aşa greu!Dacã n-am fi ratat, am fi bãtut ca la Galaţi, cu 7 - 0!" a spus Rada.

Rãzvan Lucescu a ales sã înceapã meciul de asearã, din Cupa Romaniei, fãrã Buga, Artiom Karamian şi Mãldãrãşanu, pentru a-i menaja pe cei trei, care de obicei sînt titulari. În locul lor, au evoluat în primul unsprezece Mazilu, Perjã şi Nicolae Grigore. Meciul cu Craiova a fost primul din acest sezon în care Mazilu şi Viorel Moldovan au jucat amîndoi de la început.

Parteneri