Menu

Declaratii: Rapid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Atacantul Viorel Moldovan, intrat în cea de-a doua repriză a partidei cu Oţelul Galaţi, scor 0-7, se bucură de cele 3 puncte câştigate de echipa sa la un scor atât de categoric.
"Am jucat foarte bine azi, ne-a intrat tot, a fost un meci perfect. Dar importante sunt cele trei puncte, mai ales că ne-am temut de Oţelul", a declarat Moldo

Antrenorul gălăţenilor se gândeşte să demisioneze după înfrângerea ruşinoasă în faţa Rapidului, scor 0-7. La conferinţa de presă de după meci, Grigoraş a declarat:
"O astfel de înfrângere nu am mai suferit în întreaga carieră. A fost o joacă, nu un joc. Mă gândesc să demisionez, pentru a crea un şoc la echipă. Mă voi gândi în această noapte, iar o decizie o voi lua mâine", a spus tehnicianul gălăţean.


Dezamăgit de înfrângerea cu scorul de 0-7 a formaţiei sale, directorul general al formaţiei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat:
"Nu am cuvinte. Nu există nici o explicaţie. Vom lua măsuri", a spus Stan.

Înaintea partidei cu Rapid, Marius Stan era optimist şi miza pe un rezultat favorabil:
"Va fi un joc în care sunt sigur că echipa se va bate la fel cum a fãcut şi cu Steaua, ca pentru un meci vital. Dacă vom avea din nou acea echipă unită care să se bată pentru fiecare minge, rezultatul ne poate fi favorabil".

Mijlocaşul alb-vişiniilor, Marius Măldărăşanu, a comentat la finalul meciului pe seama glumelor făcute de cei din tribună, care aduceau aminte de precedentele meciuri cu Naţional, în Cotroceni şi cu Oţelul, la Galaţi, în care giuleştenii au condus cu 3-0 şi au fost egalaţi:
"Se auzeau voci în tribună care aminteau că am mai păţit-o de 2 ori să conducem cu 3-0 şi să fim egalaţi. Totuşi, ar fi fost culmea să se întâmple şi a treia oară."

Măldă a glumit spunând că cei de la Mlada se vor baricada în apărare după ce vor vedea acest meci:
"Nu e bine totuşi să învingi cu 7-0. Probabil vor vedea şi cei de la Mlada meciul şi se vor închide în apărare", a spus mijlocaşul alb-vişiniilor


Atacantul alb-vişiniu Ianis Zicu, împrumutat în vară de la Inter Milano pentru un an, a reuşit prima sa “dublă” la Rapid. Zicu este în creştere de formă, după ce, în primele sale meciuri nu convinsese.

În meciul disputat duminică după-amiază la Galaţi, Ianis Zicu a marcat primul gol al Rapidului în minutul 37, după o centrare primită de pe partea stângă. Giuleşteanul a făcut preluare, a driblat un fundaş al Oţelului şi a marcat din 7 metri.

Tot Zicu a fost cel care a şi închis tabela, în minutul 77, marcând cu capul golul de 7-0 al formaţiei sale, după o centrare primită de la Vali Bădoi.

Dupa modelul lui Razvan Lucescu, expulzat în tribunele stadionului Giulesti etapa trecuta cu CFR Cluj, la Galati a venit rândul antrenorului secund, Marian Rada. Nemultumit dupa doua faulturi dure nesanctionate de centralul Sorin Corpodean, Rada a lovit cu mapa de marginea bâncii de rezerve, deteriorând o parte din aceasta, moment în care arbitrul de rezerva, Ionica Serea, i-a facut semn “centralului”, care l-a trimis în minutul 81 pe Marian Rada în tribuna. Acesta urmeaza sa fie judecat la Comisia de Disciplina împreuna cu Razvan Lucescu

Parteneri