Menu

Comentarii dupa meciul Poli - Farul

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Nici colegul sau nu parea incantat de egalul obtinut iar la  finalul partidei acuza arbitrajul pentru neacordarea unui cartonas rosu la Gheara, care l-a oprit din drumul spre gol pe Andrei Cristea , in minutul 84. "A fost penalty, dar nu putem sã acuzam arbitri de fiecare data. Nu putem sã dam vina pe ei cand pierdem puncte", a sustinut atacantul senegalez Gueye Mansour, completat de colegul sau din ofensiva, Andrei Cristea: "A fost si penalty si cartonas rosu".
Cu toate astea timisorenii considera ca singurii vinovati de rasturnarea de situatie produsa in finalul partidei sunt ei."Totul depindea doar de noi, probabil altadata noi ne-am bucurat in minutul 90. Din pacate am fost foarte aproape de o victorie foarte importanta", a spus cu amaraciune Cristea.

Numit antrenor principal la Farul cu o zi înaintea meciului cu Poli, Basarab Panduru a debutat pe banca constanţenilor chiar la Timişoara, pe stadionul unde s-a bucurat întodeauna de simpatia publicului. Chiar dacã a venit pe Dan Pãltinişanu în calitate de adversar, Pandi a fost foarte bine primit de timişoreni. Spectatorii de la tribuna a doua l-au aplaudat încã dinaintea meciului cînd a ieşit pe teren pentru a-şi superviza echipa la încãlzire. Iniţial, Panduru nu a reacţionat, urmîndu-şi impasibil elevii la vestiare. Înaintea fluierului de start, în timp ce se îndrepta spre banca oaspeţilor, timişorenii de la tribuna I i-au scandat preţ de cîteva clipe numele, la fel ca pe vremuri, iar Panduru nu a întîrziat sã le rãspundã, arãtînd cu mîna în dreptul inimii. " Ai promis cã atunci cînd te vei întoarce aici vei purta tricou violet" i-a strigat un spectator, iar Panduru, a s-a întors, deşi meciul începuse deja, şi i-a arãtat cã avea tricoul sub geacã. "Oamenii de aici m-au iubit, m-au aplaudat. Le-am promis cînd am plecat cã voi avea tricou violet, le-am arãtat cã am tricoul. Şi le-am mai arãtat ceva, cã eu m-am ţinut de cuvînt şi cã sînt acelaşi dintodeauna, cã eu nu m-am schimbat" a spus Panduru.
    
Dupã ce preşedintele lui Poli a declarat în mai multe rînduri cã Basarab Panduru (foto) Basarab Panduru nu se încadreazã în profilul de antrenor dorit pe Bega, Panduru a declarat." Niciodatã nu m-au cãutat cei de la Poli, niciodatã n-au vrut sã stea de vorbã cu mine. Eu tot timpul am fost deschis. E normal ca oamenii care dau banii sã punã pe cine vor. Eu sînt Panduru care a luat echipa din Divizia B şi a dus-o unde am dus-o. Am plecat, m-am întors, am luat-o iar de la ultimele locuri şi a dus-o iar. Şi veneau 40.000 de oameni la stadion, pentru cã vedeau o echipã, vedeau dãruire".

Artimon s-a apãrat

Întrebat dacã a greşit formula de start pentru cã nu i-a trimis în teren din primul minut pe Pleşan, Cristea şi Bãlace, trei jucãtori care au impulsionat echipa în momentul în care au intrat în teren, tehnicianul lui Poli Alin Artimon s-a apãrat:" Era normal ca jucãtorii care intrã sã aducã un plus. Am fãcut echipa cea mai potrivitã pentru meciul cu Farul, dupã pãrerea mea".

Mijlocasul lui Poli, Mihaita Plesan, a impartasit parerea patronului sau, sustinand ca desi echipa a jucat bine, ghinionul i-a facut sa piarda in extremis doua puncte in partida cu Farul Constanta. "Am dominat, dar cum am spus intotdeauna, importante sunt punctele. Azi am jucat bine dar am fãcut egal. Nu putem fi multumiţi. Mai bine jucãm prost şi cîştigãm", a declarat la finalul partidei de pe "Dan Paltinisanu" decarul alb-violetilor.

Jucatorii constanteni considera ca rezultatul de egalitate obtinut in extremis in fata Politehnicii Timisoara, este unul echitabil. "A fost o prima repriza buna pentru noi dar in a doua am fost dominati. In mod general antrenorul nu a reusit sa schimbe foarte multe in doua zile. pana la urma a fost un rezultat echitabil", a declarat Gurita, marcatorul golului egalizator al "rechinilor" din minutul 90.

Nu la fel de multumiti au fost insa jucatorii echipei timisorene, care la finalul partidei acuzau arbitrajul pentru neacordarea unui cartonas rosu la Gheara, care l-a oprit din drumul spre gol pe Andrei Cristea, in minutul 84. "A fost penalty, dar nu putem sã acuzam arbitri de fiecare data. Nu putem sã dam vina pe ei cand pierdem puncte", a sustinut atacantul senegalez Gueye Mansour, completat de colegul sau din ofensiva, Andrei Cristea: "A fost si penalty si cartonas rosu".
Cu toate astea timisorenii considera ca singurii vinovati de rasturnarea de situatie produsa in finalul partidei sunt ei."Totul depindea doar de noi, probabil altadata noi ne-am bucurat in minutul 90. Din pacate am fost foarte aproape de o victorie foarte importanta", a spus cu amaraciune Cristea.

Parteneri