Menu

Comentariu: Urziceni - FC Arges

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Argesenii incep in forta aceasta partida si iau o atitudine ofensiva. Obtin un corner, ramas insa fara rezultat. Costescu este lansat cu un balon in adancime, dar Badea face o cursa impresionanta, ajunge primul la minge si trimite cu capul pentru Vintila(11) 2  minute  mai tarziu Costescu este lansat cu un balon in adancime, dar Badea face o cursa impresionanta, ajunge primul la minge si trimite cu capul pentru Vintila. Argesenii obtin o lovitura libera de la 25 de metri lateral stanga. Centrare in careu, de unde Bilasco trimite cu capul pe langa poarta din 6 metri. Mare ocazie pentru oaspeti (33), iar 10 minute mai tarziu lovitura libera de la mare distanta pentru gazde. Mingea este aruncata in careu, pitestenii resping, insa nu foarte departe. Faza se termina cu sutul lui Ganea, in blocajul oaspetilor.

Repriza secunda incepe cu greseala a lui D. Rednic, care il faulteaza pe Epaminonda in preajma careului pitestean. Lovitura libera ramane fara rezultat. Argesenii continua asediu la poarta lui Cãtãlin Grigore. Imensa ocazie a oaspetilor la greseala lui Vintila, care boxeaza o minge, Aldea este atent, dar reia putin pe langa poarta (68),iar 6 minute mai tarziu Daniel Munteanu reuseste o superinterventie la pasa lui Bilasco pe partea dreapta. Daca nu ar fi reusit interventia, ar fi insemnat probleme pentru poarta lui Cãtãlin Grigore. De la margine se arata 4 minute de prelungire. Suprafata terenului este din ce in ce mai grea, sub o ninsoare abundenta.Meciul se termina la egalitate, 0-0 si duelul stilurilor britanic si nemtesc se sfarseste indecis.

Antrenorul Dorinel Munteanu s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate obtinut de FC Arges, scor 0-0, în meciul cu Unirea Urziceni, din etapa a XIV-a a Ligii I, precizând ca formatia sa va iesi în curând din zona retrogradarii.

"Cred ca suntem pe drumul cel bun si putem iesi curând din zona retrogradarii. Nu mi-am propus un anumit numar de puncte din urmatoarele meciuri, vreau doar ca echipa sa joace fotbal", a mai spus Munteanu.

La rândul sau, tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a precizat ca formatia sa putea sa conduca la pauza cu scorul de 3-0.
Pe de alta parte, Dan Petrescu s-a declarat contrariat de decizia FRF ca doua etape din returul campionatului sa se dispute în luna decembrie, imediat dupa încheierea turului. "Daca am avea terenuri si conditii meteo as fi de acord sa jucam tot anul, dar asa...", a spus Petrescu.

Parteneri