Menu

Etapa 13: Dinamo - Poli Iasi 5-0

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Iesienii ai iesit motivati de la vestiare, montati si de catre antrenorul lor. Insa nici nu s-au dezmeticit si deja in minutul 6 tabela arata 1-0 pentru dinamovisti. Munteanu înscrie din centrarea lui Blay, liber fiind în centrul careului. Ocaziile la poarta lui Marc se intetesc . Fazã superbã facutã de dinamovişti. Jocul deschis pe partea dreaptã ca la gol, combinaţie în careu Dãnciulescu -Niculescu şi o finalizare peste poartã a lui Cãtãlin Munteanu. Dãnciulescu şi Niculescu au scãpat singuri cu doar un fundaş moldovean. Primul a jucat acum rolul servantului iar Niculescu la finalizare. Şutul acestuia din întoarcere este prins de Marc (26) . In 2 minute moldovenii incaseaza alte 2 goluri, Mãrgãritescu lãsat singur cu Marc duce scorul la 2-0, iar Niculescu încearcã un lob peste portar, mingea ajunge la Dennis Şerban care înscrie al treilea gol.

Repriza secunda incepe cu golul dinamovistului Dãnciulescu  care înscrie cu un şut din din prima din interiorul careului. In minutul 75 Dãnciulescu şi Ganea au scãpat din nou singuri cu Marc. Primul a pasat pentru veteranul dinamovist care îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor, si dinamovistii mai bifeaza o victima.

Dupa meci, directorul executiv Cristi Borcea a fost prezent la vestiare pentru a-i felicita pe dinamovisti dupa victoria categorica, 5-0 cu Poli Iasi: "I-am felicitat si le-am spus ca cel mai important este meciul care urmeaza, cel cu Besiktas. Suntem condamnati sa-l castigam si sa pornim cu dreptul in grupele UEFA. In aceasta seara mi-am reamintit refrenul Cine vine-n Groapa, fara 5 nu pleaca! Dinamo este prea buna pentru acest campionat!", a spus Borcea.

Doua goluri a marcat Dennis Serban pentru Dinamo: unul in poarta Stelei si al doilea in poarta lui Marc, portarul lui Poli Iasi. Mijlocasul lui Rednic a fost unul dintre cei mai buni jucatori in partida cu Poli Iasi. La finalul intalnirii, Dennis Serban a spus ca "am mai avut in cariera o perioada cand am castigat de zece ori la rand. Se vede ca munca este rasplatita. E un lucru bun faptul ca actionarii stiu cum sa ne stimuleze. Speram sa adunam cat mai multe puncte!"

Parteneri