Menu

Stiri: Dinamo Bucuresti

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

VASILE TURCU, unul dintre actionarii din „groapa” a comentat despre afirmatiile contracandidatelor la titlu ca Dinamo ar fi deja campiona.
"Astea sînt bancuri de stradã, de Giuleşti, de Ghencea. Lucrurile sînt simple: stelişti, rapidişti, polişti şi care mai sînteţi, nu vã mai prezentaţi la meciuri! Bãgaţi juniorii şi copiii, iar cu echipa mare pregãtiţi-vã de campionatul urmãtor, dacã acesta e terminat.”

Directorul executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, este foarte nemulţumit de parteneriatul cu Nike.
"Sînt dezamãgit, n-au respectat nici unul din termenele impuse prin contract. E inadmisibil sã nu fi furnizat pînã acum tricourile cu mînecã lungã! Asta în ciuda faptului cã termenul de livrare, stipulat în contract, este luna august 2006! Şi aici vorbim de o firmã cu prestigiu. Mã tem cã am fãcut o mare greşealã cînd am renunţat la fostul sponsor tehnic, Lotto, în detrimentul lui Nike. Nu e exclus sã ieşim mai rapid din acest contract", a declarat Borcea. Înţelegerea dintre Dinamo şi Nike expirã în vara anului 2010.

Tehnicianul dinamovistiilor, MIRCEA REDNIC, a afirmat intr o conferinta de presa  despre Ionut Popa, antrenorul moldovenilor:  Rednic
"Eu am vazut cateva meciuri ale lor, cu Steaua, cu Rapid si mi-am dat seama ca jucatorii care au intrat pe parcursul acelor partide au jucat mai bine decat titularii. Popa este un bun strateg si incearca sa-si adoarma adversarii. Noi vom aborda aceasta partida ca si cum ar fi prima din campionat, nu ne vom gandi ca avem 12 puncte avans fata de urmatoarea clasata. In acest moment, meciul cu Poli Iasi e cel mai important pentru noi si nu partida cu Besiktas din Cupa UEFA", a declarat antrenorul dinamovist.  Acesta a facut referire si la o eventuala depunctare a stelistilor:
”Nu aş vrea ca Steaua sã fie depunctatã. ”Nici mie nu mi-ar conveni sã plãteascã echipa pentru declaraţiile unor conducãtori sau sã jucãm fãrã spectatori din cauza suporterilor”.

Fotbalistii lui Rednic nu vor mai dardai de frig. La meciul cu Farul II din Cupa Romaniei, Danciulescu & co au evoluat in tricouri cu maneca scurta. Pentru ca era racit si ii era frig, Ganea si-a mai luat o bluza rosie cu maneca lunga pe sub tricoul de joc. Acum, chinul jucatorilor lui Rednic s-a terminat. Rednic: "Da, am primit tricourile cu maneca lunga. Le aveam de la meciul cu Farul II, insa a fost alegerea jucatorilor sa joace cu tricouri. Astea sunt insa probleme de marketing, nu ar trebui sa fie treaba mea."

Parteneri