Menu

Poli Iasi - Rapid

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Atac al giulestenilor cu Burdujan in prim-plan. Jucatorul rapidist trimite o torpila de la aproximativ 25 de metri lateral stanga, boxeaza Branet, iar cateva minute mai tarziu, rapidistii au o oportunitate de a marca. Corner pentru giulesteni, urmeaza un "cap" al lui Sapunaru de la 8 metri de poarta, mingea trece milimetric de stalpul din stanga.  Cea mai mare ocazie pentru ieseni a fost in ultimul minut de prelungire, in care Sfarlea putea sa devina omul meciului. Sut Sfarlea din lovitura libera de la 40 de metri, Coman are o interventie extraordinara si respinge in corner, ramas fara rezultat.

La conferinta de presa tehnicianul Rapidului s-a declarat nemultumit de prestatia jucatoriilor sai, cel luat in colimator fiind australianul Ryan Griffiths.

"Am fãcut o primã reprizã foarte proastã, am greşit mult, nu ne-am creat ocazii, în afara de cea a lui Zicu, când a deviat cu capul dar mingea a lovit bara În cea de-a doua jumãtate a meciului, am revenit în joc, s-a jucat pe contre dar din pãcate nu am reuşit sã punctãm."

"Avem atacanţi valoroşi care trebuie sã îşi revinã şi sã finalizãm ocaziile de gol, iar prestaţia lui Ryan Griffiths a fost una slabã. Poli Iaşi s-a apãrat, a jucat defensiv, iar noi am fost dezavantajaţi şi de oboseala acumulatã în ultimele zile.

Patronul rapidist George Copos a declarat dupã remiza de la Iaşi: "Trebuie luate nişte mãsuri de urgenţã. Dar nu sunt eu cel care trebuie sã facã asta, întrebaţi-i pe cei care iau decizile. A fost un rezultat just, Poli Iaşi a jucat fãrã 5 titulari, iar eu sunt din ce în ce mai dezamãgit."

Viorel Moldovan, omul cel mai huiduit de pe stadionul din Moldova a declarat:
„Nu m-a deranjat reacţia publicului ieşean, mie chiar îmi place la Iaşi, mã bucur cã a început sã se modernizeze stadionul, are şi nocturnã acum. La final l-am şi felicitat pe Ionuţ Popa, face treabã bunã aici şi acest lucru se vede, echipa merge bine."

"Meciul a fost spectaculos, am avut o a doua reprizã bunã, cu situaţii bune de a înscrie, dar din pãcate nu am reuşit sã punctãm. Iaşiul a jucat la sacrificiu, iar nouã ne-a lipsit şansa" a mai spus Moldovan.

Parteneri