Menu

Unirea Urziceni - FC Vaslui

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Repriza secunda a inceput ceva mai animata, insa pana la sfarsitul partidei tabela a ramas neschimbata.  Pe final de meci, moldovenii iroosesc o ocazie  incredibila. Croitoru a centrat pentru o loviturã de cap foarte periculoasã a lui Jovanovic.  In ultimul minut Gheorghiu s-a descurcat foarte bine pe partea stângã, dar centrarea sa din interiorul careului este trimisã exact în braţele lui Grigore. Vasluienii se afunda tot mai rapid, ajungand la –9 la adevar iar, Petrescu obtine prima victorie in postura de tehnician al Unirii Urziceni.

"Trebuia sa inscriem. Am avut situatii. Am jucat destul de lent, fara o viteza in plus, prin care sa surprindem adversarul. Atacantii au jucat inexplicabil in acest joc", a declarat Viorel Hizo, antrenorul Vasluiului.

"Am muncit mult pentru aceasta victorie. Sincer nu meritam aceasta victorie, fiindca jocul nostru a fost jalnic. Mai avem mult de lucru. Vasluiul a incercat sa castige si dupa cum a jucat cred ca nu va retrograda", a afirmat Dan Petrescu, antrenorului Unirii Urziceni.

Parteneri