Menu

CFR Cluj - FC Arges

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

In minutul 17 clujenii au prima ocazie. Stãncioiu iese din poartã şi respinge greşit. Nãstãsie trage din prima de la 30 metri dar foarte slab, deşi poarta era liberã.  Cateva minute mai tarziu Anca preia la 14 metri central şi şuteazã din întoarcere, în barã, dupã care mingea intrã în poartã aducand bucuria in tabara ardelenilor. In minutul 40 centralul fluiera lovitura de la 11 metri in favoarea pitestenilor, insa Stãnciou apãrã penalty-ul executat slab de Tãnasã.  Repriza secunda debuteaza cu eliminarea lui Daouda  care este eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Minutul 77 aduce un gol pentru trupa lui Paskany. Semedo trece de 3 piteşteni fãrã probleme şi, singur cu Vintilã, îl executã fãrã probleme. In primul minut al prelungiri ratare fabuloasã a lui Romeo Surdu. Coroian i-a pasat la 7 metri central, dar cu poarta goalã Surdu "reuşeşte" sã trimitã pe lângã poartã!!! . Minutul 94 a pus capat unui meci in care Dorinel a fost huiduit de un stadion intreg si invis de fosta echipa.

Presedintele clubului CFR Cluj si managerul general al gruparii FC Arges s-au aratat dispusi sa discute inaintea meciului dintre cele doua formatii, programat simbata, in etapa a XII-a a Ligii I, pentru o eventuala impacare.

"Astept sa ne intilnim, sa nu mai dialogam asa, prin presa", a spus Iuliu Muresan, cel care a dat mai multe declaratii dure la adresa lui Munteanu, dupa ce acesta a renuntat la conducerea tehnica a formatiei CFR Cluj, pentru a pleca la FC Arges.

La rindul sau, Dorinel Munteanu pare dispus sa discute cu presedintele clubului CFR, dar nu si cu finantatorul Arpad Paszkany, care declarase ca nu va mai rosti numele fostul international. "Voi discuta cu cei care imi pot pronunta numele, nu cu cei care nu pot", a afirmat Munteanu.

Desi partile par dispuse sa se impace, pe data de 26 octombrie se vor intilni la Comisia de Disciplina, unde va fi analizat memoriul depus de CFR Cluj, care solicita 300.000 de euro de la Dorinel Munteanu, pentru faptul ca a parasit echipa. Suma de 200.000 de euro reprezinta clauza de reziliere a contractului de antrenor, iar 100.000 sanctiunea pentru ca a plecat de la echipa ca jucator.

Parteneri