Menu

Rapid - Stiri

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Intern

Zotta considerã cã actualul lot al giuleştenilor este mai valoros decât cel pe care Rapid îl avea acum 5 ani, la precedenta întâlnire cu PSG:

"Rapidul de astãzi este peste cel care în 2001 a jucat împotriva PSG-ului. O dovedesc rezultatele obţinute, performanţa de anul trecut şi faptul cã este al doilea an consecutiv când ajungem în grupele UEFA."

Acesta a facut si referire la colaborarea sa cu fostul director, DINU VAMA.
"Am colaborat bine cu domnul Dinu Gheorghe. Mã aflu într-o posturã delicatã. Nu vreau sã intervin în discuţiile dintre dumnealui şi domnul Copos." Noul director a mai afirmat
"Urmeazã o partidã foarte importantã, vrem sã repetãm cel puţin performanţa de anul trecut. Ne temem puţin, dar baieţii vor lupta pentru a obţine un rezultat bun."
Directorul general al giuleştenilor spune cã alb-vişiniii trebuie sã acorde o importanţã deosebitã cehilor de la Mlada Boleslav: "Deşi nu e un nume cunoscut în Europa, Mlada pare a fi o forţã."

Tehnicianul rapidist, va fi asistat in acest an de catre Zotta, noul director. Sezonul precedent, cel care ii era prieten si sfatuitor, Dinu Vama  asista la toate conferintele de presa alaturi de el. Desi intre Vama si patronul echipei, George Copos au existat intotdeauna animozitati, directorul genereal de atunci l-a sprijinit neconditionat pe Razvan.  Acum, tehnicianul giulestean regreta plecarea sa lui DINU GHEORGHE.

“Acolo unde existã probleme la nivelul conducerii este foarte greu de menţinut un echilibru. Tensiunile se transmit cãtre jucãtori, dar noi am avut şi anul trecut probleme pe care le-am depãşit strângându-ne, fiind uniţi.
Trebuie sã mergem înainte, Rapid e Rapid. Au fost multe frãmântãri de-a lungul timpului la echipa aceasta, cu domnul Dinu preşedinte am obţinut cele mai bune performanţe, dumnealui este un conducãtor experimentat. Nu vreau sã intru foarte mult în detalii. Nu e treaba mea sã comentez aceste lucruri.”

Tehnicianul alb-vişiniilor a mãrturisit cã nu a regretat nici o clipã cã în varã a ales sã rãmânã în Giuleşti şi spune cã atâta timp cât va fi dorit, va continua sã antreneze la Rapid:
„În varã am fãcut o greşealã şi m-am purtat copilãreşte. Am luat o decizie, apoi am revenit asupra ei, iar acum suport consecinţele. Eu am rãmas cu sufletul deschis la Rapid şi voi antrena aici atât cât mi se va cere. Când vor vrea sã plec, o sã plec!"

Parteneri